reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Cześć dziewczyny!

Widzę, że się działo znowu :)
Przepraszam,że zaglądam ostatnio sporadycznie, ale mąż jest na urlopie i ciągle gdzieś jesteśmy poza domem.

As bardzo dziękujemy za Intencję! Śliczna córeczka:*
Patrizia - fajnie, że masz L4 i możesz sobie odpocząć w domku jeszcze. Ja również poszłam jeszcze na L4. Mam do września i chyba jednak skorzystam z pomocy innego lekarza - pójdę do psychiatry niech mi da dalsze L4, bo nie wyobrażam sobie powrotu do pracy. Nie dam rady, jeszcze nie teraz. My mieliśmy rocznicę 2 dni temu, ale nic nie robiliśmy - w sensie mieliśmy msze, po mszy poszliśmy do dziadków... Może za rok poświętujemy. Nie wiem co Ci doradzić, może ugotuj albo upiecz coś dla męża, zabierz go gdzieś? Zrób masaż ;) Udanego świętowania i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :*
Monila - i jak wizyta?
mika - najwyżej się szefowa obrazi :) Najważniejsze jest teraz nasze szczęście. A nasze szczęście polega na posiadaniu zdrowych ziemskich dzieci.. Reszta jest daleko w tyle;)

My z mężem zaczęliśmy staranka, sprawdzam owu testami owulacyjnymi,bo ja i mierzenie tempki - odpada;) No i dzisiaj 18 dc i jak na razie nie pojawiła mi się druga kreseczka mocniejsza.. tak jak by owu nie było :( Martwi mnie to, bo w ciążę zaszłam ze wspomagaczem - bo właśnie nie miałam Owu i brałam CLO ..a teraz mi lekarz nie przepisał... Oby w najbliższych dniach się jednak pojawiła Owu, będę spokojniejsza i uśmiechnięta... A staranka idą pełną parą więc i tak jestem zadowolona :-D:-D:-D

Światełka dla Was Aniołeczki
[*]
Światełka dla Ciebie Stasiu i dla Ciebie Weroniko
[*]
[*]
[*]

reklama
Pietrucha super miło Cie słyszeć:))) pozdrawiam i trzymam kciuki&&&&&&&
Patrizia sama ostatnio miałam rocznicę ale to mój mi kazał się ładnie ubrac w sensie adidaski :-) mnie zabrał na spacerek do Doliny Strązyskej w góry, a potem na kolacje także nie mam pomysłu kurcze
Mika nie łam się ja wróciłam do pracy po 10 czerwca i znowu jestem na L4 i mam to gdzieś macierzyństwo jet priorytetem:tak:
Monila dawaj znać co i jak

dziewczyny ja wizyte mam dopieor na 18:00 wiec odezwe sie po , ale moge byc troszke pozniej bo jedziemy po wizycie jeszcze na jedzonko ze znajomymi :-) miłego dnia

Monila już jest na wizycie! Spokojnie zjesz kolacje i się nam tu zamelduj hhahahahaha

Mika trzymam kciuki za dwie kreski, ale na tym drugim teście. Pracą się nie denerwuj, to nie jest najważniejsze w życiu. A jaką masz umowę (na czas nieokreślony/określony)?

As dziękujemy za intencję, masz słodziutką córeczkę i jaka wytrzymała, widać że była gwiazdą na pielgrzymce.

Frogusia korzystaj z lata.

Pietrucha może owulacja będzie później.

Eska fajną ci niespodziankę zrobił męzulek.

Patizia super wieści, teraz już musi być dobrze. A ja się ciesze, bo za miesiąc razem będziemy startować z starankami sasasasasa. A na prezent - obwiąż się wstążką spryskaj perfumami i już.

Mamo Natalki ja również uważam, że robi nam się tu całkiem zgrana paczka i ma działanie relaksujące hahahahaha oby tak dalej to wszystkie niedługo zaciążymy!

Ostatnia edycja:
Fionka dobrze Patrizi poleciłaś z ta kokardką za rok chyba tak zrobię:-)
Ja sie melduje po całym dniu pracy bo mój siostrę wydaje za mąż w sobotę:)))
także pomagałam dziś teściowej w lekkich pracach, a wam dziewczynki jak sobota zleciała???

Oliwka z Franiem mi mówiła, że bita śmietana z lodami była:-):-):-)
Oliwka dziś:-) by kończyła miesiąc pewnie razem świętują Mika

Wiecie co widziałam dziś chyba z 40 białych motyli w ogrodzie u teściów, i od razu pomyślałam, że to nasze dzieci, kilka było w parach nawet :-)

Ostatnia edycja:
ANIOŁY SĄ MIŁOŚCIĄ ZESŁANĄ Z NIEBA
Anioły są takie piękne
ciche...
nietknięte...
Kiedy jesteś mały
otaczają Cię ze wszystkich stron.
Nie można bez nich żyć
nawet, gdy w nie nie wierzysz.
One są przy tobie zawsze,
jak wiatr...
Pewnego dnia wszystko się zmienia
i nawet nie wiesz kiedy
najważniejszy Anioł
prowadzi Cię ku niebu...
To istota,
która zawsze jest przy Tobie gdy spisz...
otacza Cię swoimi skrzydłami
pełnymi czułości i troskliwości,
ociera ukradkiem łzę,
gdy o niej zapomnisz...
Nie pozwala Cię skrzywdzić,
chce pokazać Ci świat,
chociaż Ty tak strasznie się przed tym bronisz,
pragnie Twojego szczęścia...
obrazek4204pl.jpg

Załączniki

• obrazek4204pl.jpg
    obrazek4204pl.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 42
Mika.k mam nadzieję, ze niebo istnieje, bo czasami mam wątpliwości

Dziewczyny Ratunku! nie wiem co się ze mną dzieje jestem drażliwa, denerwuje mnie byle jaka pierdoła. Dziś nakrzyczałam na synka bo wszedł w wodę którą zresztą sam wylał gdy myłam podłogi. Aż mi samej było tak jakoś nie halo.
Nie wiem może to przemęczenie. jakby nie było jestem od 18 m -cy w domu moje znajomości zawodowe i koleżeńskie na tyle się rozluźniły że nawet nikt z pracy nie zadzwoni, poza tym mam do nich trochę żal bo przyjęło się, że najbliżsi współpracownicy wpadają w odwiedziny a tu minęło już jakby nie było 14 m-cy od narodzin Frania i nic...
Mam wrócić w lutym do pracy i ciągle dręczy mnie myśl że nie będzie do czego i na drugi dzień dostanę wypowiedzenie.
Może to przez to te wszystkie nerwy.

My także zaczęliśmy staranka ale jak tak dalej pójdzie to chyba nic z tego nie będzie bo jak jestem taka znerwicowana to co może wyjść nic .............

Dziewczynki cieszę się że jesteście i mogę tu sobie ponarzekać i trochę zawsze lżej

Zafasolkowane gratuluję i zdrowia życzę

nawet pisać mi się nie chce

Antosiu i Michałku (*)(*)

Aniołkowa Bando (*)(*)(*)(*)(*)(*()(*)

reklama
Do góry