reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
dziewuszki kochana ja zmykam bo prasowanko na mnie czeka :-p samo sie nie zrobi a szkoda :rofl2: a potem pojde spac

tak wiec spokojnej nocki kochane :*

Witam

Mamo Natalki ja iwerze ze to był znak od naszych aniołeczkow , one nie chca abysmy sie smuciły .
uda sie uda kazdej z nas , musimy wierzyc w to a napewno tak bedzie:tak:

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki (*)

Fionka, no my byliśmy nastawieni na wrzesień, ale postanowiliśmy jednak nie czekać i ruszyliśmy od cyklu sierpniowego. Umieram ze strachu, może dlatego owu w tym cyklu nie zaobserwowałam... hmm :confused: przydało by się trochę "wyluzować" tylko jak?

Chłopcy (*)(*)
Aniołeczki (*)

Tekla nie da się wiem :) heh i tu jest cały problem:-)bo choćby nie wiem co człowiek zawsze pomyśli:-)
a ja na L4 mam dużo wolnego:)

hejka :) ja od rana zestresowana kurcze ze mam tak pozno ta wizyte dzisiaj sie okaze jaki plan dzialania i czy dostane L4 jak nie do jutro na rano do pracy :( boze jak ja wstane mialam wolne od grudnia i szczerze nawet mi dobrze w domu siedziec :) popoludniu jedziemy zawiesc nasze autko do goscia ktory od nas je kupuje, wroce sybki prysznic i na wizyte

Patrizia wiec, że jak co psychiatra zawsze Ci l4 wypisze i nie ma się czym przejmować ani czego się wstydzić, musisz mieć dużo sił żeby zawalczyć tą wredną bakterie:-), nie stresuj się wszystko będzie dobrze, to forum działa uspokajająco nie wiem jak na Was ale na mnie na pewno:-)

Eska na mnie też, nie wiem jakbym dała sobie radę bez Was.

Patrizia ginekolog powinien ci jeszcze wypisać, a jak nie to idź do psychiatry jak nie czujesz się na siłach wracać do pracy.

Tekla łatwo się tylko pisze, że trzeba wyluzować, gorzej z realizacją, ale to chyba u wszystkich taki problem, szczególnie Aniołkowych Mam.

Monila powtarzaj sobie, że będzie dobrze, już największe ryzyko minęło. A co mówi twój lekarz, ciąża rozumiem jest podwyższonego ryzyka, jak po stracie, ale czy na razie wszystko jest ok?

Mamo Natalki nasze Aniołki mają mają układ z Szefem i cały czas nas wspierają!

Ostatnia edycja:
reklama
Poczytajcie bardzo ciekawe i wiem gdzie się musimy modlić, mama mi przed chwilą powiedziała, żebym sobie poczytała Matce Bożej z Guadalupe, która jest patronką dzieci nienarodzonych i embrionów i tu jest o cudzie, kiedy to ukazało się w 2007 r jak w meksyku zalegalizowali aborcję pielgrzymom światło na obrazie w kształcie embrionu poczytajcie ciekawe AKTUALNOŚCI + Kościół Święty + Tradycja Katolicka + SANCTUS.pl

Do góry