reklama
Fionka, no my byliśmy nastawieni na wrzesień, ale postanowiliśmy jednak nie czekać i ruszyliśmy od cyklu sierpniowego. Umieram ze strachu, może dlatego owu w tym cyklu nie zaobserwowałam... hmm przydało by się trochę "wyluzować" tylko jak?
Chłopcy (*)(*)
Aniołeczki (*)
Chłopcy (*)(*)
Aniołeczki (*)
hejka ja od rana zestresowana kurcze ze mam tak pozno ta wizyte dzisiaj sie okaze jaki plan dzialania i czy dostane L4 jak nie do jutro na rano do pracy boze jak ja wstane mialam wolne od grudnia i szczerze nawet mi dobrze w domu siedziec popoludniu jedziemy zawiesc nasze autko do goscia ktory od nas je kupuje, wroce sybki prysznic i na wizyte
eska13
Fanka BB :)
Patrizia wiec, że jak co psychiatra zawsze Ci l4 wypisze i nie ma się czym przejmować ani czego się wstydzić, musisz mieć dużo sił żeby zawalczyć tą wredną bakterie:-), nie stresuj się wszystko będzie dobrze, to forum działa uspokajająco nie wiem jak na Was ale na mnie na pewno:-)
Eska na mnie też, nie wiem jakbym dała sobie radę bez Was.
Patrizia ginekolog powinien ci jeszcze wypisać, a jak nie to idź do psychiatry jak nie czujesz się na siłach wracać do pracy.
Tekla łatwo się tylko pisze, że trzeba wyluzować, gorzej z realizacją, ale to chyba u wszystkich taki problem, szczególnie Aniołkowych Mam.
Monila powtarzaj sobie, że będzie dobrze, już największe ryzyko minęło. A co mówi twój lekarz, ciąża rozumiem jest podwyższonego ryzyka, jak po stracie, ale czy na razie wszystko jest ok?
Mamo Natalki nasze Aniołki mają mają układ z Szefem i cały czas nas wspierają!
Patrizia ginekolog powinien ci jeszcze wypisać, a jak nie to idź do psychiatry jak nie czujesz się na siłach wracać do pracy.
Tekla łatwo się tylko pisze, że trzeba wyluzować, gorzej z realizacją, ale to chyba u wszystkich taki problem, szczególnie Aniołkowych Mam.
Monila powtarzaj sobie, że będzie dobrze, już największe ryzyko minęło. A co mówi twój lekarz, ciąża rozumiem jest podwyższonego ryzyka, jak po stracie, ale czy na razie wszystko jest ok?
Mamo Natalki nasze Aniołki mają mają układ z Szefem i cały czas nas wspierają!
Ostatnia edycja:
reklama
eska13
Fanka BB :)
Poczytajcie bardzo ciekawe i wiem gdzie się musimy modlić, mama mi przed chwilą powiedziała, żebym sobie poczytała Matce Bożej z Guadalupe, która jest patronką dzieci nienarodzonych i embrionów i tu jest o cudzie, kiedy to ukazało się w 2007 r jak w meksyku zalegalizowali aborcję pielgrzymom światło na obrazie w kształcie embrionu poczytajcie ciekawe AKTUALNOŚCI + Kościół Święty + Tradycja Katolicka + SANCTUS.pl
Podziel się: