reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Hej dziewczynki. Wróciłyśmy z Karolą z pielgrzymki na Jasną Górę .
Jednego dnia dałam intencję w naszej wspólnej sprawie od aniołkowych mam ,by doczekały się ziemskiego rodzeństwa .
Taka intencja ogólna ,ale ten na górze wie kto potrzebuje takiej łaski .

A to Karolinka pielgrzymkowo.

reklama
Fionka jak na razie jest wporzadku ale wiadomo ciaza juz od poczatku jest ciaza podniesionego ryzyka ze wzgledu na wczesnejsza ciaze , jutro mam wizyte i zobacze maluszka wiec odezwe sie i napisze co i jak :-)

As76 ale sliczna Karolinka :tak:

Halo halo co tu taka cisza?????? aniołkowe mamy????
Patrizia jak ino będziesz dawaj znać

Ostatnia edycja:
jestem jestem :) dostalam antybiotyk na ta cholerna chorobe i recepte na szczepionki na hemofilus influenze to ta na ktora zmarl moj synek kuracja antybiotykami ma trwac 6 dni pozniej odczekac miesiac i ponowne badania z posiewu czy aby napewno jej nie ma, no i dzieki bogu potwierdzil ze chlamydia mozna sie zaraziec przez kapieliska inny recznik itd bo na necie sprzeczne info na ten temat bylo ale sie ciesze moj maz bedzie zyl ;) :-D:-D ogolnie jestem zadowolona gin powiedzial ze L4 nie ma problemu dopoki bedzie mial na co wypisywac to mozemy ciagnac on nawet mowil o 6tyg ciesze sie bardzo ze nie musze wracac do pracy, jestm padnieta zaraz klacja i w kimke buziaki :*

Patrizia rewelacja a mężowi też przepisał antybiotyk mam nadzieję???tą wredotą jak najbardziej baseny, ręczniki, sedesy w pracy tez robiłam badania w jej kierunku

tak tak razem zaczynamy kuracje za 2 dni bo jutro i pojutrze musze najpierw zakwasic srodowisko w pochwie i wtedy antybiotyk mamy brac troche lzej mi sie zrobilo jak mi lekarz wszystko wytlumaczyl i wiem jak mamy dzialac :) wszystkie emocje juz mi opadly :)

Patrizia dobrze ze juz znacie plan działania i na spokojnie sie wyleczycie i zaczniecie staranka. Kwas foliowy lykaj jak najbardziej

Marka cały czas trzymam za Ciebie kciuki, wiem ze Ci cieżko ale głowa do góry, nie moze byc tylko zle...

Monia za Ciebie tez &&& i wizytę, czekam na relacje ;)

Tekla nie jest łatwo wyluzowac w staraniach, samo cos o tym wiem od marca próbujemy i nic ;( ale pamietam ze jak zaszlam w ciążę z Kubulkiem to tak jak Eska myślałam ze cykl stracony a tu niespodzianka ;)) wiec wszystko przed nami

As dziękujemy za intencje... Duża juz masz córę;)

Synku kocham Cię (***) i tęsknię , Ty wiesz jak bardzo
Aniolkowa bando (***)
Staraczki &&&

reklama
monila dawaj znac jak bedziesz po wizycie :)

mika pewnie ze sie swiat nie zawali trzeba patrzyc na siebie i swoje szczescie dążyc do spelnienia swoich marzen :) nie ta to inna praca trzymam kciuki za II kreseczki oby sie szybko pokazaly :)

Kurcze mam problem dzisiaj mamy rocznice i nie wiem co tu wymyslec na dzisiejsze popoludnie doradzicie cos kolezance?? ;)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry