Hej dziewczyny!
Fionka - cudne są te aniołki! Jeżeli chcesz coś większego – czasami w sklepach-stoiskach, gdzie są rzeczy do ogrodu, można znaleźć duże aniołki. Ten mniejszy mi się bardziej podoba. Można przecież ustawić go na jakimś podwyższeniu –np. ładny kamień.
mika.k – głowa w górę :* Również nie wiem co wybrać , w sensie jaki napis.. za dużo słów człowiek chciałby napisać i powiedzieć.. A chcecie już stawiać pomniczek ? Nam radzili odczekać..
agnieszka – boisz się sama być na cmentarzu? Może spróbuj kiedyś iść sama, najwyżej nie wejdziesz, ale próbuj.. Samej jest naprawdę super.. można spokojnie pogadać z dzieciątkiem..
eska – fajna ta stronka, dzięki. Zobaczę u siebie na giełdzie kwiatowej, czy znajdę coś takiego. Ciekawe jak wygląda na żywo i czy wytrzyma np. podczas deszczu itd..
wila – dasz radę i na pewno pomniczek będzie piękny i spodoba się Waszemu Wojtusiowi
Ja bardzo staram się
nie kłócić.. Jak nasz synek odszedł kazałam mężowi przysięgnąć, że nigdy się nie rozstaniemy i na zawsze będziemy razem. Przyrzekliśmy sobie, że nie będziemy się kłócić, bo nasz synek na nas patrzy - a nie wolno się kłócić przy dziecku. nie chcemy, żeby było mu przykro.. Wiem, że czasami się nie da - ja jestem nerwowa i chcę mieć zawsze racje.. Ale teraz powiedziałam sobie - co mi to da? Nie mam ważniejszych zmartwień? Przecież mój mąż też stracił dziecko. Tak samo jak ja. musimy się wspierać. Kochać. Razem płakać, razem się uśmiechać. Wszystko dla naszego dziecka..
Kiedy już chcemy powiedzieć coś za dużo - zawsze chodzi o pierdoły - mówię, że to nie ma sensu, nie kłóćmy się, bo Staś wszystko widzi.. I odpuszczamy.. Może też spróbujcie mamy Aniołków, może i Wam się uda..
Co do staranek – ja po pierwszej stracie miałam odczekać 3 msc. Odczekaliśmy dłużej, ja miałam problem z owulacją. Po pierwszym cyklu z Clo od razu zaszłam w ciążę. A teraz nie wiem ile będą nam kazali czekać.. Oby jak najkrócej … Najbardziej chciałabym już być w ciąży.. to dla mnie najlepsza terapia..
Byłam rano na cmentarzu, niebawem jadę znowu.. Cholera, ale ja za nim tęsknię...
Światełka dla Aniołków
[*]
[*]
[*]
Światełko dla Ciebie Stasiu
[*]