Hej :*
Mika – ja również z mężem chcieliśmy mieć pomniczek na już… Ale Pan z firmy pogrzebowej poradził, żebyśmy poczekali ,żeby się ziemia uleżała, bo nawet przy małych grobach może być później problem.. Ale oczywiście nie chciałam słuchać.. rozmawiałam później z koleżanką, która właśnie pochowała swojego syneczka i mi powiedziała, że ona właśnie nie posłuchała i postawiła pomniczek od razu i później musieli poprawiać, bo się osunął i w maju jak były ulewy miała powtórkę, bo nie osiadł porządnie.. więc ja się wstrzymam, w przyszłym roku na wiosnę zrobimy pomniczek…
ewanh - :* idę do lekarza w połowie sierpnia.. mam nadzieję, że nie będę jednak musiała za długo czekać.. po poronieniu zaszłam w ciążę po 7 miesiącach.. okropnie mi się dłużyło.. Ale jak już byłam w ciąży, byłam przeszczęśliwa.. znowu chcę się tak czuć.. ale chcę się też tak czuć jak urodzę i moje dziecko będzie ze mną na zawsze.. tu na Ziemi..
życzę Tobie szybkiego pozbierania się i dalszych staranek.. musimy walczyć!
fionka – piękne te aniołki!!! I rozumiem, że ciężko ci się zdecydować.. bo chciało by się mieć każdego .. Ja zastanawiałam się nad tym właśnie leżącym śpiącym, ale chce żeby mi wycenili właśnie nagrobek z serduszkiem i takim właśnie śpiącym aniołkiem na serduszku… Zobaczymy
ja zaszłam w pierwszym cyklu z Clo, ty również miałaś Clo , czy nie musiałaś mieć stymulacji?
Byłam u syneczka, dzisiaj zaśpiewałam mu piosenkę, którą śpiewałam mu przy inkubatorze i w dniu, kiedy już odchodził na moich rękach…
Syneczku – pamiętasz? Mamusia śpiewała Ci ostatniego naszego wspólnego dnia..
„ … Kochanie, moje kochanie
Dobranoc już jesteś senny
I widzę twój cień na ścianie
I noc jest taka wiosenna
Jedyny mój na świecie
Jakże wysłowić, twe imię
Ty jesteś mi wodą w lecie
I rękawicą w zimie
Tyś szczęście moje wiosenne
Zimowe latowe jesienne
Lecz powiedz mi na dobranoc
Wyszeptaj przez usta senne