reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Mika-piękny opis pod suwaczkiem!!!

Ja moje aniołki kupowałam ze strony:
FIGURKA FIGURA ANIOŁEK MIZANTROP Amor anioł TANI (3389971912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czekałam 2,5 tygodnia, ale przyszły pięknie zapakowane, ceny ma rozsądne, z wykonania jestem zadowolona. Stoi i nic sie z nim nie dzieje. Boje sie kupic na cmentarz droższy, bo pewnie ukradną. A jakby gorzej wyglądał, to postawie innego...nie ukrywam, ze kupiłam parę, bo sie zdecydować nie mogłam. Na razie stoją w domku.

(*) Wojtusiu-mama bardzo tęskni...
(*) Michałku
(*) Aniołki

reklama
Hej!

Mika – u mnie również dużo śluzu, jakby płodnego.. Z tym, że ja długo krwawiłam po porodzie. Kilka dni miałam jakby przerwy i na nowo. Teraz w śluzie mam jeszcze jakieś brązowe upławy… Do ginekologa idę w połowie sierpnia i zobaczymy co mi powie jeżeli chodzi o staranka..
Uważajcie na skuterze;)
fionka – Twoja decyzja była słuszna, każdy podejmuje taką, jaka jest dla niego najlepsza. My jak poroniłam w zeszłym roku też nie zdecydowaliśmy się na zabranie „zwłok”.. I uważam, że to była słuszna decyzja. Na kominku w domu mamy aniołka, to mi przypomina nasze dzieciątko… A aniołek w ogrodzie, super sprawa.. :*
sylwetka – no widzisz, a nam odradzili… Może podłoże u ciebie lepsze?

Piękne aniołki dziewczyny :*

Miłego dnia Wam życzę, bez kłótni z partnerem, z uśmiechem !!! I niech nasze Aniołki będą szczęśliwe i niech się do nas również uśmiechają z chmurek:*

Światełka dla Aniołków
[*]
Światełko dla Ciebie Syneczku i dla Ciebie córeczko
[*]
[*]
[*]

Śliczne te wszystkie Aniołki, zaczynam się zastanawiać czy jakiegoś nie kupić, tylko nie bardzo mam gdzie postawić, bo grób nie jest duży a jest już serce i flakon. Ale chciałabym dla Wszystkich moich Aniołków postawić, bo dla Nich nie robimy tablicy..sama nie wiem, może jakiś nieduży.
pietrucha u mnie też jakieś brązowe upławy zostały, już się martwię czy to nie jakaś infekcja a mój gin na urlopie, wizyta dopiero w sierpniu.
fionka ta decyzja nigdy nie jest łatwa, a pomysł z aniołkiem w ogrodzie jest super.
mika uważajcie na tym skuterze, szczególnie na samochody, bo tolerancja dla jednośladów na drogach jest żadna!!!!:wściekła/y:

Dzwoniłam dziś do poradni chorób immunologicznych w Krakowie, nie rejestrują w ogóle na ten rok!!! Muszę zawieźć kopię skierowania i będą weryfikować czy sprawia pilna czy można poczekać, paranoja!!!

Ostatnia edycja:
pamietam, jak umieszczałam ten tytuł, ale sama jeszcze do niej nie siegnęlam, na razie skończyłam czytać "Chate" - dziewczyny miały rację, ze super ksiażka, teraz zaczynam "Rozdroża". Następna będzie właśnie ta...

Kochane dziewczynki te upławy to norma bo się doczyszcza organizm i śluz to samo ja zanim dostałam 1@ po porodzie to startowała chyba 4 dni lekko plamiąc, a potem poszła także nie obawiajcie się to normalne te brązowe są już zazwyczaj na końcówce, ale każda wiadomo inaczej się goi....
ja jak byłam u ginki 24 maja czy prawie 2 miechy po porodzie powiedziała mi że już jestem zagojona całkowicie, iże po 3 @ mogę się starać także za tydzień marzę żeby zobaczyć te 2 kreski bo tak samo jak wy chcę czuć znowu pod sercem serduszko małe.....

mika ja w poradni genetycznej już byłam, szczęście niesamowite, bo w poniedziałek zawiozłam skierowanie a we wtorek mieliśmy wizytę!!!! po prostu ktoś zrezygnował i było miejsce. No i zainteresowała się naszym "przypadkiem". a wiem ze czeka się rok.
Zapisów nie ma do immunologa, a mam skierowanie, ponieważ mam hashimoto, podejrzenie reumatoidalnego zapalenia stawów i w ciąży choruję na cholestzę- to są wszystko choroby autoimmunologiczne. Ale wątpię żeby uznali to za pilny przypadek...

fiona , tak ja po jednym cyklu po poronieniu zaczelam, czyli bylam wtedy okolo 7 miesiecy po CC , ta chec , ze kobieta chce miec jak najpredzej dzidzie, napedza naprawde...

dzisiaj mija rok , od kiedy Michałka nie ma juz z nami...

kochanie pamietamy o Tobie i bardzo Kochamy, jestes naszym sloneczkiem (*)(*)(*) Michałku(*)(*)(*)

ewanh - Polska służba zdrowia.. porażka.. jeżeli chodzi o zapisanie się do lekarza specjalisty na Nfz to jest nieporozumienie.. Ale fajnie, że się już dostaliście, oby potraktowali was jako pilny przypadek :)
eska - mocno zaciskam kciuki za dwie kreseczki!

Dzisiaj dłużej posiedziałam na cmentarzu... jakoś dobrze mi się siedziało, nikogo wokół - tylko my.. ja i syn..

Powoli czas na sen..
Dobrej nocy dziewczynki!
Światełko dla Aniołków
[*]
Światełko dla Ciebie Stasiu. Tęsknię bardzo.. Mamusia..
[*]
[*]
[*]

reklama
Lenus kochana Wszytkiego co najlepsze w dniu Twoich pierwszych urodzin :*
roczek-lenki.jpg

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce – masz już jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat!

Syneczku kochany(*) :*
Michasiu(*)
Aniołeczki(*)

Do góry