reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Nie nadrobię Was...Wybaczcie.

Tekla Kacper od kilku dni kaszle.Dzwoniłam do lekarza bo jest na urlopie i kazała robić to co robię i czekac.Dzisiaj już lepiej.
Za to ja mam taką alergię że duszę się a nic mi nie pomaga....

Kojotek https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/warto-przeczytac-62087/

Karolku syneczku mój Kochany kilkanaście minut temu mineło 5lat odkąd odeszłeś. (*)

reklama
Tymusiu (***)
Karolku (***) Gosiu myślałam wczoraj o Tobie

ostatnio rzadko tu pisze, brak sił, czasu... Ale staram sie Was podczytywac
Sciskam Was kochane mocno

Synku (***) bardzo tesknimy za Tobą

Mamo Natalki... 5:31 wow! Ale ranny ptaszek z Ciebie :-)

Ja sie wlasnie szykuje do pracy i jestem pol przytomna. Strasznie nie chce mi sie dzis jechac.
Buziaczki i do pozniej.

Kaspianku, Dominiczku (*)(*)
Aniolki (*)

Monilka jej dobrze, ze to tylko krwiak....kochana trzymam mocno kciuki &&&&&

Karolku i Natalko impreza urodzinowa na pewno była udano co? :-) światełka dla Was (*)(*)(*)(*)

Aniołki kochane (*)

Fasoleczki proszę ładnie w brzuszkach siedzieć i gilać mamusie :tak:

Mamo Natalki ja byłam cały tydzień u rodziców i jestem tak pogryziona przez te wampiry że szok....

reklama
(*) Tymku
(*) Karolku
(*) Wojtulku
(*) Aniołki

Tekla- ja też tak mam, jak coś robię to jest w miarę, gorzej jak mam czas, aby pomyśleć...

Weekend minął...walczyłam z moją głową i myslami...az sama zła na siebie byłam...ale w końcu jak usiadfłam i sie wyryczała to mi było lepiej...i sobie z małym na temat Wojtka pogadałam...dzieci są cudowne pod tym względem, zero zahamowań...tak po prostu, rozmowa jak o wszystkim, żeby dorośli mogli tak rozmawiać...

ja posmarowałam sie kremem, ale o paru czesciach ciała zapomniałam i dzisiaj efekt jest taki, ze jestem w paski czerwono-brązowo-biała :-)

Do góry