reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Tekla- przytulam mocno!!! Jeszcze godzinka!!!

Mika- u nas też są groby zaniedbane i razem z jedną mama je porządkujemy od czasu do czasu, szkoda, zeby dzieciaczkow domki trawskiem zarastay, przeciez to tylko chwilka. Juz sie umowilismy z meżem, że jak bedziemy Wojtusiowi pominik stawiać to damy obrzeze jednej dziewczynce, a Krzyżyk drugiej...mame Wojtka sąsiada o to samo poproszę i tak pozniej te obrzeza są wywalane, a szkoda...

Witamy i my:) my sie juz rozgoscilismy w szpitalu gdzie spedzimy najblizszych 5tyg,najedlismy sie dzis strachu myslalm,ze juz po wszystkim tak ze mnie chlusnelo az balam sie jechac do szpitala i uslyszec najgorsze...na szczescie nic zlego sie narazie nie dzieje wszystkiemu winny jest stres i przemeczenie....czekamy tylko na wyniki zeby sie dowiedziec czy odezwala sie astma z dziecinstwa.

Kacperku(*)
Aniolki(*)

Odpoczywamy sobie caly czas,zoaptrzeni jestesmy we wszystko:) mam nadzieje ze te tygodnie szybko mina,choc jesli bedzie trzeba to i wytrzymam dluze,zeby tylko z maluszkiem bylo wszystko dobrze....choc nie powiem wczoraj "lekarz" podniosl mi cisnienie,o ile wogole mozna nazwac go lekarzem :wściekła/y:

Kacperku(*)
Aniolki(*)

Kojotku, wypoczywajcie...z tymi lekarzami to ciężko trafić, ale mam nadzieję, ze juz tylko będą Ci prawdziwi sie Wami opiekować...

A ja Wam dzisiaj napiszę dla odmiany, ze mam dobry humor. I nie potrafie znowu siebie zrozumieć. Dzisiaj kobiety w ciaży i małe dzieci wywołują uśmiech na mojej twarzy, chodzę i wszędzie dookola widzę maluszki, takie do 3 miesiecy, kobiety z brzuszkami i sie cieszę...cieszę sie ich szczęściem...dziwne to wszystko jest...jak w kalejdoskopie sie to kręci...ale chyba wolę tak niż ryczeć na widok każdego dziecka...

(*) Wojtusiu, to dzieki Tobie mamusia jest taka spokojna
(*) Aniołki

Fasolki- siedzieć grzecznie w brzuszkach i rosnąć nam tu bardzo proszę!!!
Aniołki- opiekujcie sie rodzeństwem w brzuszkach i rodzicami...szczególnie mamusiom ześlijcie spokój

Odpiczywamy i dzis tez mam troche lepszy humor lepsza opieka i personel przyjemniejszy do tego maz moze mi dotrzymywac towarzystwa prawie przez cale dnie wiec raziniej jest :)
Hmmm a co do niektorych lekarzy szkoda na nich slow,pierwszy raz uslyszalam ze jesli ciaza jest wadliwa to i tak organizm sie jej pozbedzie i zadne leki mi nie pomoga :( az przykro bylo sluchac szczegolnie gdyz powiedzial to przy dziewczynie ktroa tego dnia poronila,zero jakiegokolwiek wspolczucia i wyczucia :/

Witam się wieczornie...

Ale jestem padnięta... właśnie skończyłam robić tort na jutro dla męża. Co prawda pomysłu nie miałam na coś nowego i wykorzystałam "motyw" z zeszłego roku, ale myślę, że P. się ucieszy - on kocha siatkówkę. A oto on:

20130709_210706.jpg

Milej nocki kochane!

Chłopcy, kocham was... może odwiedzicie Mamę w nocy we śnie? (*)(*)
Wiktorku (*)
Olguniu (*)
Aniołki (*)

Załączniki

• 20130709_210706.jpg
    20130709_210706.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 63
CZeść
kojotek trzymaj się i odpoczywaj jak najwięcej
Tekla łał ale torcik masz zdolności chciałabym tak umiec

Mówię Wam ale mam nerwa mój m. wyczyścił mi kompa ze wszystkiego nie chcąco ale jest ale...bo nie mam nic - zdjęc , ulubione stronki NIC nie mam- pomalutku odzyskuje wszystko, ale miałam takie fajne piosenki od WAs i NIE MAM!
Pewnie większą połowę nie odzyskam...
Dzisiaj miałam dziwny sen...śnił mi się nagrobek Alanka że był duży stał poprzek na cmentarzu że byłam z babcią u niego,a moja babcia była pełna werwy i miała tak dużo sił że jej nie poznawałam...dziwny taki.

Aniołeczki(*)(*)(*)

Brzuchatki,fasolki moc uścisków dla Was trzymajcie się cieplutko

reklama
hej dziewczyny , dawno mnie nie bylo ale przeprowadzka i slub mi troche poszlo tego czasu , no i neta nie mialam ale jestem polaczona ze swiatem takze bede juz czesciej,

Anioleczki , iskiereczki(*)(*)(*)
Michałku(*)(*)(*)

Do góry