reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

Te wszystkie rzeczy, które zwalają sie na głowę sa po to by dobić, czy aby wrócić do rzeczywistości?

Ostatnia edycja:
witam sie z herbatką z samego rana...
u mnie deszczowo
cicho...
wszyscy wyjechali, wiec sama w domku siedziałam, za to w pracy nie będę narzekać na brak kontaktów z ludźmi...
wczoraj Wojtusiowi przybyła nowa sąsiadka (*)

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

Witam u mnie tez deszczowo i pochmurno choc teraz słonko gdzies sie przebija ;-) ja mam dzis wizyte wiec kochane trzymajcie mocno kciuki zeby z dzidzia było wszystko dobrze i aby ten cholerny krwaik sie choc troche zmniejszył :tak:

w poniedziałek mezus ma urodziny , goscie juz dzownili ze beda w sobote a ja bezradna leze w łozku i nie mam nawet jak ciasto zrobic ... ehh dobrze ze tesciowa sie zaoferowała ze zrobi mi i ciasto i jakies sałatki ... ahh dobrze ze ja mam :-) chociaz wiem ze jej tez nie ma lekko bo zle sie czuje po tej chemi ale dzielnie sie mna opiekuje , mam nadzieje ze za jakis czas bede mogła sie poruszac ;-) a puki co leze całe dnie az mnie kregosłup boli ...

Miłego dnia kochane :*

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

MONIA &&& o ktorej masz wizyte??

a ja przeszczesliwa jestem:))
badania prenatalne dobrze wyszly serduszko zdrowiutkie zadnych wad nie ma....
no i niespodzianka jednak z Zuzi zrobił sie Karolek :))
Bedzie SYNEK :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Agus ja wizyte mam na 18 , takze jeszcze troszke czasu jest ;-) Bardzo sie ciesze ze wszystko jest tak bardzo dobrze :-) ahh widze ze mieliscie takie same typy imion jak ja przy Karolku tez na poczatku miał byc Zuzia a potem wyszeł Karolek :-p haha za to teraz obstawiam Zuzie a dla chłopaka nie mam nic :-p

ale jestem dzis słaba ... mam sie isc kapac ale nikogo nie ma w domu , chyba poczekam az tesciowa przyjdzie od lekarza to ja poprosze zeby posiedziałą u mnie jak bede sie kapac .

Aga- chłopaki górą :-) to macie niespodziankę...te maluchy psikusy robią rodzicom, ale najważniejsze, ze wszystko dobrze...

Monila u Ciebie też będzie!!! kochana ta Twoja teściowa i dobrze robisz, ze czekasz na nia z kapielą...mam nadzieję, ze lepiej sie po wizycie poczujesz!!!

Mamo Natalki widzę, ze rocznica slubu zbliża sie wielkimi krokami?

U mnie też leje...posiedzę sobie sama w domku, pooglądam TV, moze poczytam...pogoda taka nijaka

reklama
Do góry