reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Miało być "pierwszy prysznic kilka dni po porodzie" :) Nie wiem czemu nie mogę edytować swojego posta hmmm....

reklama
Margomari zemna lezała tez taka dziewzyna ktora lezała 2,5 miesiaca tak smao jak ty plackiem i wolno było jej przenosic ani wstawac ... codziennie rano pielegniarki pomagały jej sie umyc gabeczka , na badania zawozili ja na łozku a czasami nawet usg przywozili do pokoju , byłysmy w jednej sali przez cały czas łozkami na przeciw siebie ja po jednej stronie pod oknem a ona po drugiej ... lezałysmy tam najdłuzej za mojej kadencji ....

u mnie tez słonko slicznie siweci zaraz trzeba sie szykowac i do pracy :-p

Dziewczyny obiecałam Wam zdjęcia mojej kreacji. O to ja i moja sukienka w kilku odsłonach :) Denerwuje się jak przed egzaminem hehe ;)

WItam sie z kawusia ;-)

taaa ja jeszcze 2 dni do pracy a potem do wtorku wolne :-) wrrr pogoda sie zepsuła .. no tak zbliza sie moje wolne to tez nie ma pogody :-p
Margomari super wygladasz , a sukienke masz w bardzo zblizonym kolorze do mojego ;-) a z tego co widziałam na weselu i nie tylko takie kolorki miety sa bardzo modne teraz :tak:

Ciezaroweczki nasze kochane &&&&
Staraczki &&&&&

Syneczku (*)
Olguniu (*)
Wiktorku (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Margomari- super sukienka, uwielbiam takie kroje!!!

Sylwuś jedna strona super...drugiej nie widzę :-) może jakieś wyraźniejsze zdjecie? :-)

Odnośnie szpitala...ja dostałam tylko karte zgonu i wyniki z sekcji o które poprosilam...oczywiscie po łacinie, ale profesor wszystko mi przetłumaczył. Całą historie horoby, karty, dziennik pielęgniarek przeglądałam codziennie, było tego sporo, ale juz nie chciałam, bo byłam na bieżąco. Miałam nieograniczony dostep do wyników, zdjec, wpisów lekarzy i pielęgniarek.

Ponoć moja wypowiedź ma znaleźć sie w biuletynie o którym Wam kiedys pisałam. W końcu zebrałam sie i napisałam krótko. Ale nie będzie całej historii Wojtka, tylko opinie, odczucia i to co bedą potrzebować do konkretnego artykułu. Wszystko po to, aby zmienic podejscie lekarzy i pielęgniarek w stosunku do dzieci i rodziców na oddziałach.

Do góry