reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witajcie dziewczyny,

Trochę mnie nie było... ale same ciężkie daty ostatnio... 6 miesięcy od Narodzin chłopców... 6 miesięcy od śmierci Kaspianka i dziś 6 miesięcy od śmierci Dominiczka... Jakie to jest cholernie ciężkie. Ostatnio w ogóle nie mogę się ogarnąć... chodzę nieobecna.

Aguś, cieszę się, że u ciebie wszystko w porządku. Oby tak dalej.
Sylwetka super fryz, kiedyś też nosiłam króciutkie włosy. Teraz miałam kłaki za łopatki, ale wczoraj ścięłam za ramiona żeby je jakoś wzmocnić.

Chłopcy, Kaspianku (*) Dominiczku (*)tak was kocham :*
Karolku(*)
Aniołkowa bando (*)

reklama
Witam uu ale pogoda sie zepsuła i to akurat wtedy gdy ja mam wolne ...:wściekła/y:

wczoraj po pracy poszłysmy z dziewczynami na piwko , ojj ale cie usmiałysmy :-D nawet nie wiedziałam ze tak bardzo potrzebowałam takiego wyjscia , takiego oderwania sie od codzienności ... :-)

Agus super wiesci :tak: oby tak dalej !!!!
no to pozno ci lekarz dał l-4 ale w sumie to zalezy od tego jaka sie ma prace ;-)

tekla przytulam cie bardzo mocno :*

Staraczki trzymam kciuki&&&& Uda sie &&&

ciezaroweczki &&&&

Syneczku(*)
Kaspianku , Dominiczku (*)(*)
Aniołeczki (*)

Witam z kawką.

U mnie od rana piękne słoneczko, teraz trochę się chmurzy. A ja od rana sprzątam. Wieczorkiem wkleję wam fotki mieszkanka.

Zbliża się 26 maj... dziś na samą myśl jest mi smutno. Dobrze, że to niedziela i będę w domu, nie wiem czy w pracy dałabym radę opanować emocję. Później 1.06. Często myslałam w ciaży co damy chłopcom na 1 dzień dziecka ;( teraz mogę tylko zanieść kwiaty na cmentarz i zapalić znicz, a chciałabym dać im jakąś zabawkę, utulić, ucałować...

Chłopcy (*)(*)
Nikolko (*)
Aniołki (*)

Ostatnia edycja:
Tekla przytulam!!!
Monilo- należało Ci sie, cieszę sie, że sie dobrze bawiłaś.
My ostatnio czesto chodzimy do sąsiadów, a oni do nas. Żbliżyliśmy sie bardzo, panowei wypiją po piwku, a wszyscy pogadamy sobie, troszke sie posmiejemy.Jest mi jakoś lepiej po tych spotkaniach, chociaż czasem ciągną mnie na siłę. A jak widzą, ze mam zły dzień, tak jak ostatnio to sami przychodzą...Wcześniej nie mielismy takiego kontaktu, ale teraz jest inaczej...
Kiedys pisałam Wam o zakupie części do auta. Oszusci...przysłali używane i nie oddali pieniedzy. A teraz znalazłam informacje, ze naciagnęli innych. A właściciela brak, bo ktoś się tylko ponoć podszywał pod dane tego, którego nazwisko było podane.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Coś czuje, ze pieniedzy nie odzyskam.:-(

Wojtusiu (*) mama zaraz pojedzie do Twojego domku...
Aniołki (*)

Zgodnie z obietnicą wrzucam fotki :) z porównaniem jak było, a jak jest teraz :) Wszystko zrobiliśmy sami. Tzn. mój mąż zrobił wszystko sam :D poza malowaniem i sprzątaniem - to była moja działka :)

salon4.jpgsalon1.jpgsalon2.jpgsalon3.jpgłazienka2.jpgZdjęcie0304.jpgZdjęcie0307.jpg20130502_120009.jpg

Załączniki

• salon4.jpg
    salon4.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 109
  • salon1.jpg
    salon1.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 100
  • salon2.jpg
    salon2.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 96
  • salon3.jpg
    salon3.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 91
  • łazienka2.jpg
    łazienka2.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 89
  • Zdjęcie0304.jpg
    Zdjęcie0304.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 120
  • Zdjęcie0307.jpg
    Zdjęcie0307.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 95
  • 20130502_120009.jpg
    20130502_120009.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 89
  • 20130502_120146.jpg
    20130502_120146.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 91
  • kuchnia1.jpg
    kuchnia1.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 89
ciąg dalszy :)

20130502_115641.jpg20130502_115307.jpg20130502_115419.jpg

Przepraszam za jakość, ale mam tylko takie, robione tel.
Jeszcze sporo mamy do zrobienia (sypialnia, 2 pokoje, garderoba i mała łazienka) ale to co jest zrobione do tej pory w zupełności starcza do zamieszkania. Jak sie dorobimy jakiegoś nowego pomieszczenia to wrzucę kolejne fotki :) Ale chyba szybko to nie nastąpi. Koszty nas trochę przerosły...

Załączniki

• 20130502_115641.jpg
    20130502_115641.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 77
  • 20130502_115307.jpg
    20130502_115307.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 83
  • 20130502_115419.jpg
    20130502_115419.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 96
Sylwetka dziękuje :) wszystkim co do nas przychodzę najbardziej łazienka wpada w oko. Jest taka kolorowa, ponieważ - ja chciałam fioletową, mąż chciał zieloną :D więc po kilkukrotnym obejściu sklepu z płytkami poszliśmy na kompromis i zrobiliśmy fioletowo zieloną :D haha

Kindzi dziękuje :) sama osobiście z mężem tą ścianę robiłam. Mąż kleił, a ja czyściłam szczotka drucianą od spodu te cegłówki i.... :szok: docinałam mu je boschem jak trzeba było skrócić. Ale czego się nie robi, żeby było szybciej. Tyle czasu czekałam, żeby w końcu się wprowadzić na swoje, że nawet to byłam skłonna robić.

reklama
Mnie takie kolory nie za bardzo odpowiadają, jak w łazience, ale jestem pełna podziwu, że sami to wszystko robiliści naprawdę łał!! Przed i po to jak w jakimś programie tv :) jak tak patrzę na tę moją kawalerkę, to Wam zazdroszczę :) jak będę planowała remont, to już wiem, gdzie szukać ekipy :D

Do góry