reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dziś pani psycholog powiedziała mi, że wszystko co można było spiep.. w mojej sprawie zostało spiep... Marne to pocieszenie.. Sylwetka ja po śmierci Ali nie dostałam nic. Nie miałam żadnego dowodu że dziecko było w tym szpitalu i że zmarło. Dlatego zażądałam kopii wszystkiego i to z pieczątkami

reklama
Margo mi się to w głowie nie mieści. Do CZD i szpitala w Białej Podl nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń ale w naszym węgrowskim szpitalu i w Sokołowie to podobne rzeczy się dzieją

Ja leżałam w Akademii Medycznej w Gdańsku (tam zawiozła mnie karetka więc nie miałam wyboru). Myślałam, że to dobry szpital... Po dzisiejszej wizycie obiecałam sobie, że to moja ostatnia wizyta w tym miejscu. Wspomnienia wróciły i znowu mam doła..

A lekarz który dawał Ci wyniki nic na ten temat nie powiedział? mi jak lekarka wydawała wyniki, to mi powiedziała co nieco...

Wyniki odbierałam w sekretariacie szpitala. Panie które tam pracują niewiele mają wspólnego z medycyną

Idę spać dziewczynki. Dobrze było z Wami pogadać. Trochę lepiej mi się zrobiło. Dobranoc wszystkim

Sylwetka!
Cudnie ścięłaś włosy, ja też mam krótko ostrzyżone, ale teraz chce mi sie zapuścić dłużej :)

Margomari... przykro mi, bardzo...
tak sobie myślę, że albo się podźwigniesz i zajmiesz tą sprawą konkretnie, dojdziesz co tak naprawdę się stało, albo odpuścić, bo myśli o tym za bardzo będą bolały... niestety nie wiem co lepsze...
A jak w pracy? szef podpisał wypowiedzenie za porozumieniem stron?

reklama
Witam was z kawusia ale niestety pochmurno ...

wiem dziewcyzny ze powinnam odpuscic ciagłe myslenie o dziecku ale ciezko mi to wychodzi ... od paru dni staram sie jak moge , ale juz mnie pokusiło i obliczłam kolejne dni płodne :cool: ciezko bedzie odpuscic ale postaram sie .

Margomari przytulam cie :* ja tez bardzo chciałam dowiedziec sie prawdy , miałam juz nawet pismo napisane przez prawinka do szpitala ale nie miałam odwagi go wysłac .... strasznie bałam sie i nadal sie boje co by było gdyby okazało sie ze lekarze cos spieprzyli , wiem ze nie podarowałabym im tego .. ale z drugiej strony ciezko jest wygrac z lekarzami , przeciez oni moga w papierach napisac co tylko chca ... odpusciłam dochodzenie ze strachu , nie wiem czy pitrafiłabym dac rade :-( maz i cała rodzina odwodziła mnie od tego pomysłu ...

ahh dziewczyny ja tez ostatnio mam okropne doły ..:-(

Agnieszka super masz suwaczek ciazowy :-)

Sylwetka super fryzurka :tak:

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Do góry