reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Gosiu- ciekawie sie zapowiada
Bibi-sen niezwykły- pozwolenie na lot po niebie...piękny
Kindzi- wiesz, ze trzymam kciuki, za motywacje, chęci itd.
Agnieszko-trzymam kciuki!!!
Tekla- ja też czekam z niecierpliwoscią na zdjecia :-)
Margomari -przytulam!!!

ja dzisiaj też mam nieciekawy dzień. Dwa miesiace temu, równo trzymałam na piersi mojego WOjtusia, ostatni raz go przytulałam, ostatni raz głaskałam po główce i mówiłam do niego. dwa miesiące temu moje dziecko słabło na mojej piersi, robiło sie coraz bardziej zimne, słabe...monitory wyły, aby o 14:15 opuścić nas na zawsze...Cieżko mi dzisiaj strasznie...

Bibi ale miałam fajny sen ;)

Wiolu tule mocno ;**

Aga trzymam kciuki &&&

Kindzi to spróbuj dużo ludzi na tym rzuca -zrób to dla samej siebie tak jak mówi Bishopka - trzeba chcieć inaczej nic z tego nie bedzie

Margomari mam nadzieje ze wyjazd choć trochę Ci jednak pomoże

Wiola przytulam.....aż łzy mam w oczach po przeczytaniu Twojego wpisu. Trudny dziś dzień dla Ciebie...
Bibi sen przecudny....szkoda, że tak nie jest w rzeczywistości....oj wszystko bym oddała, żeby móc polecieć do nieba odwiedzić Julcię
Kindzi i Aga nie poddawać się w walce z nałogiem &&&&

Aniołki (*)
Córeczko kochana (*)

Wiola- bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić... każda z nas musi, musiała... Przytulam Cię mocno, mocno!!!

Bibi- super sen... Szkoda, że mnie się nic takiego nie śni. Piotruś śnił mi się tylko dwa razy odkąd odszedł. Przez 50 miesięcy tylko w dwóch snach znów mogłam Go zobaczyć... Proszę Go żeby przyszedł choć czasem, ale widocznie jest Mu tak dobrze, że nie chce mamy martwić... OBY...

Wiolu przytulam i dla Wojtusia milion światełek (*)

Nati sen piękny, szkoda, że Sylwetce sie on nie snił, ale była bardzo szczęśliwa jak latała z Kubusiem:tak:

reklama
Wioluś, dla Wojtusia(*). wiem, ze cięzko...

Gosiu, przykro mi. A czy tata ks. Irka był chory, czy zmarł nagle?

Monila, daj znać jak z mezem. Koniecznie.

Faje sa wciągające. Najgorzej zacząć, wciąga dibelstwo, a jak smierdzi... Fuj, mój mąż pali. Niedobry! I za nic nie rzuci.

Kochane Aniołeczki(*)
Mój Okruszku(*)

Ostatnia edycja:
Do góry