reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Gosiu bardzo mi przykro (*)

Sylwetko sniłaś mi się....latałaś z Kubusiem, dostałas prezent na 4 godziny lotu po Niebie i 4 godziny na powrót :) ale byliscie szczęśliwi.
nie wiem skąd mi się te sny biorą....a Filipek nie snił mi sie juz tak długo :-(

Kindzi:crazy:

Tekla czekamy na zdjęcia:tak:

Aniołeczki (*)

Dzien dobry

u mnie słoneczko slicznie swieci ;-) mam nadzieje ze i tez tak przyjemnie jest na polu , od ranan brzuch mnie pobolewa tak jak na @ :-(

maz na 12 30 do lekarza .. wiec pewnie wieczorem wam napisze co i jak ...

Gosia smutna wiadomosc :( (*)

Karolku syneczku(*)
Aniołkowe przedszkole(*)

Hejka dziewczyny.

No wiem, frogusia, muszę rzucić definitywnie, a nie tak sobie podpalać... nie próbowałam tabexu, muszę sobie poczytać o tym..

Co do rzucenia palenia z różnymi specyfikami, to najważniejsza jest głowa. Mój mąż rzucał już ze wszsytkim, łącznie z tabexem i nicorette, gumy, plastry, cukierki i nic. Jeśli ktoś nie chce rzucić, to nic mu w tym nie pomoże :-(

Taka pogoda ładna na zewnątrz a ja mam doła jak stąd do chin.. Poszłam rano na spacer na plażę dotlenić się trochę i popatrzeć na morze.. Tak mi się smutno zrobiło, rozryczałam się i przestać nie mogłam :( Myślałam o mojej malutkiej.. ech..

Jadę dzisiaj do siostry. Wolę być sama ale cóż zrobić jak siostrzyczka uznała że potrzebuję zmiany otoczenia i tłumu wokół siebie. Może ma rację. Okaże się niebawem.

Miłego weekendu wszystkim życzę.

reklama
witam:))
a ja sama zeszlam do 1 dziennie czasem zapale trzy czasem dwa....

ale zaczelam z moim etap nie zabezpieczania sie juz 2 raz sie udalo mam nadzieje ze nie zmieni zdania.... oczywiscie jak zobaczy ze zaczelam kopcic duzo to moge pomarzyc i dlatego udaje mi sie nie palic....

BARTUCHA MA WLASNIE OPERACJE NA TE JADERKA ALE PRAWDOPODOBNIE DZISIAJ JUZ W DOMU BEDZIE:))

Ostatnia edycja:
Do góry