reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Hej dziewczyny!

Tekla niestety tak to bywa w życiu że widzimy to co nie chcemy trzymaj się kochana i obyś w końcu zaczęła się smiać i poczuła szczęście
Wiolu za Ciebie tez trzymam mocno kciuki
Monila oby Twój mężuś pozbył się szybciutko tej bakterii
Margomari bardzo mi przykro trzymaj się

Powiem Wam szczerze że przeraża mnie u ludzi jaki mają sobie gniew jacy są zawiśni uparci niektórzy tylko uwielbiaja się znecac psychicznie aby drugi miał zle-dlaczego tak jest?
Mam słaby charakter i jestem za wrazliwa na to wszystko...

Amelce(*)
Karolkowi(*)
Kubusiowi(*)
Michałkowi(*)
Juleczce(*)

Mojemu synkowi i pozostałym Aniołkom(*) (*)(*)

Choruja ludzie,dzieci które na to co nie zasługują a inni cieszą się zdrowiem i jeszcze na obkoło sieją złem i nienawiścią...
Niskie cisnienie mam nie spałam duzo bo mały ciągle płakał w nocy i mam zły dzionek i na przemyślanie mnie rzuciło...

Ostatnia edycja:
Moolsza, zgadzam sie z Tobą, takie wnioski same sie nasuwają i wtedy pytamy o sprawiedliwość???

Monia trzymam kciuki, Twoj maż nie dostał żadnej diety? Tylko antybiotyki? Ja miałam odpowiednie zalecenia i dzieki bardzo szybko stanełam na nogi...Ważne też jest aby jesć powoli i dokładnie przeżuwać, tak, aby to co trafia do zołądka miało konsystencje serka homogenizowanego.

monilka, spojrz na to z innej strony, przynajmniej masz z kim sie starac i jak tylko maz sie wyleczy to zaczniecie, mnie nawet to nie czeka.. trzymam kciuki za Was..
a jesli chodzi o ludzi, to mnie juz coraz mniej rzeczy dziwi..
kurde ja znowu z telefonu pisze i bez polskich literek,bo nie umiem :)

kindzi ty tez bedziesz miała kogos z kim bedziesz sie starac :tak: to tylko kwestia czasu :*

dziewczyny a jak miałysie ta bakterie to tez was tak bolał brzuch ?? bo moj D czasami zwija sie z bolu .. zwłaszcza wieczorami ...

reklama
Monilka zdrówka dla męża .
Kindzi daj sobie czas, na pewno niebawem spotkasz kogoś na swojej drodze z kim będziesz chciała iść przez życie. Wiem co teraz czujesz. Moja siostra miesiąc temu po 6 latach bycia w związku rozstała się z chłopakiem tzn. on ją rzucił prawdopodobnie dla innej. Nawet nie miał odwagi jej tego powiedzieć tylko napisał jej smsa :angry:. Strasznie jej cieżko, wspieram ją jak mogę, ale trudno jej się podnieść i wcale się nie dziwie.

A u nas pogoda piękna, normalnie czuć już wiosnę :). Szkoda, że na dłuższy spacerk nie mogę wyskoczyć, bo właśnie pakuję nas, bo dziś wyruszamy na weekend do dziadków Filipka :)

Kubusiu(*)
Karolku(*)
Juleczko nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała (*)

Do góry