reklama
moolsza
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Tekla niestety tak to bywa w życiu że widzimy to co nie chcemy trzymaj się kochana i obyś w końcu zaczęła się smiać i poczuła szczęście
Wiolu za Ciebie tez trzymam mocno kciuki
Monila oby Twój mężuś pozbył się szybciutko tej bakterii
Margomari bardzo mi przykro trzymaj się
Powiem Wam szczerze że przeraża mnie u ludzi jaki mają sobie gniew jacy są zawiśni uparci niektórzy tylko uwielbiaja się znecac psychicznie aby drugi miał zle-dlaczego tak jest?
Mam słaby charakter i jestem za wrazliwa na to wszystko...
Amelce(*)
Karolkowi(*)
Kubusiowi(*)
Michałkowi(*)
Juleczce(*)
Mojemu synkowi i pozostałym Aniołkom(*) (*)(*)
Choruja ludzie,dzieci które na to co nie zasługują a inni cieszą się zdrowiem i jeszcze na obkoło sieją złem i nienawiścią...
Niskie cisnienie mam nie spałam duzo bo mały ciągle płakał w nocy i mam zły dzionek i na przemyślanie mnie rzuciło...
Tekla niestety tak to bywa w życiu że widzimy to co nie chcemy trzymaj się kochana i obyś w końcu zaczęła się smiać i poczuła szczęście
Wiolu za Ciebie tez trzymam mocno kciuki
Monila oby Twój mężuś pozbył się szybciutko tej bakterii
Margomari bardzo mi przykro trzymaj się
Powiem Wam szczerze że przeraża mnie u ludzi jaki mają sobie gniew jacy są zawiśni uparci niektórzy tylko uwielbiaja się znecac psychicznie aby drugi miał zle-dlaczego tak jest?
Mam słaby charakter i jestem za wrazliwa na to wszystko...
Amelce(*)
Karolkowi(*)
Kubusiowi(*)
Michałkowi(*)
Juleczce(*)
Mojemu synkowi i pozostałym Aniołkom(*) (*)(*)
Choruja ludzie,dzieci które na to co nie zasługują a inni cieszą się zdrowiem i jeszcze na obkoło sieją złem i nienawiścią...
Niskie cisnienie mam nie spałam duzo bo mały ciągle płakał w nocy i mam zły dzionek i na przemyślanie mnie rzuciło...
Ostatnia edycja:
agnieszka012389
monia trzymam kciuki moze a jednak&&&
a ja mam ostatni dzien wolnego(
jutro 12 h w pracy i jeszcze w niedziele(
a ja mam ostatni dzien wolnego(
jutro 12 h w pracy i jeszcze w niedziele(
wiola20121119
Moolsza, zgadzam sie z Tobą, takie wnioski same sie nasuwają i wtedy pytamy o sprawiedliwość???
Monia trzymam kciuki, Twoj maż nie dostał żadnej diety? Tylko antybiotyki? Ja miałam odpowiednie zalecenia i dzieki bardzo szybko stanełam na nogi...Ważne też jest aby jesć powoli i dokładnie przeżuwać, tak, aby to co trafia do zołądka miało konsystencje serka homogenizowanego.
Monia trzymam kciuki, Twoj maż nie dostał żadnej diety? Tylko antybiotyki? Ja miałam odpowiednie zalecenia i dzieki bardzo szybko stanełam na nogi...Ważne też jest aby jesć powoli i dokładnie przeżuwać, tak, aby to co trafia do zołądka miało konsystencje serka homogenizowanego.
monilka, spojrz na to z innej strony, przynajmniej masz z kim sie starac i jak tylko maz sie wyleczy to zaczniecie, mnie nawet to nie czeka.. trzymam kciuki za Was..
a jesli chodzi o ludzi, to mnie juz coraz mniej rzeczy dziwi..
kurde ja znowu z telefonu pisze i bez polskich literek,bo nie umiem
a jesli chodzi o ludzi, to mnie juz coraz mniej rzeczy dziwi..
kurde ja znowu z telefonu pisze i bez polskich literek,bo nie umiem
kindzi ty tez bedziesz miała kogos z kim bedziesz sie starac to tylko kwestia czasu :*
dziewczyny a jak miałysie ta bakterie to tez was tak bolał brzuch ?? bo moj D czasami zwija sie z bolu .. zwłaszcza wieczorami ...
dziewczyny a jak miałysie ta bakterie to tez was tak bolał brzuch ?? bo moj D czasami zwija sie z bolu .. zwłaszcza wieczorami ...
reklama
kaja2010
Monilka zdrówka dla męża .
Kindzi daj sobie czas, na pewno niebawem spotkasz kogoś na swojej drodze z kim będziesz chciała iść przez życie. Wiem co teraz czujesz. Moja siostra miesiąc temu po 6 latach bycia w związku rozstała się z chłopakiem tzn. on ją rzucił prawdopodobnie dla innej. Nawet nie miał odwagi jej tego powiedzieć tylko napisał jej smsa . Strasznie jej cieżko, wspieram ją jak mogę, ale trudno jej się podnieść i wcale się nie dziwie.
A u nas pogoda piękna, normalnie czuć już wiosnę . Szkoda, że na dłuższy spacerk nie mogę wyskoczyć, bo właśnie pakuję nas, bo dziś wyruszamy na weekend do dziadków Filipka
Kubusiu(*)
Karolku(*)
Juleczko nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała (*)
Kindzi daj sobie czas, na pewno niebawem spotkasz kogoś na swojej drodze z kim będziesz chciała iść przez życie. Wiem co teraz czujesz. Moja siostra miesiąc temu po 6 latach bycia w związku rozstała się z chłopakiem tzn. on ją rzucił prawdopodobnie dla innej. Nawet nie miał odwagi jej tego powiedzieć tylko napisał jej smsa . Strasznie jej cieżko, wspieram ją jak mogę, ale trudno jej się podnieść i wcale się nie dziwie.
A u nas pogoda piękna, normalnie czuć już wiosnę . Szkoda, że na dłuższy spacerk nie mogę wyskoczyć, bo właśnie pakuję nas, bo dziś wyruszamy na weekend do dziadków Filipka
Kubusiu(*)
Karolku(*)
Juleczko nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała (*)
Podziel się: