reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

dziewczyny, ja nie pale, wiec nie wiem jak to jest...ale mi chyba palenie niewiele by pomogło...
Kindzi Ty rzuciłaś...sama przeczytałam...
Dziewczyny, bede trzymac kciuki, abyscie rzucily to cholerstwo!!! Ja wole słonecznik dłubać
Macie jakis pomysł, aby zakonczyc jakos pozytywnie ten dzien...bo jak tak dalej pojdzie, to nie usne w ogole :-(

reklama
ja juz po pracy ;-) ale tez cos mnie brzuch boli ... wrrr...

wiola moj d tez dostał teraz Controloc i dodatkowo Debridat ... jutro na 12 30 idzie na wizyte wiec poniej bede wiedziec co i jak ...

a narazie zmykam do wanny i spac :* dobranoc :*

images

Wiola, to moja ulubiona... Mojego Szymusia nazywam Okruszkiem. Był taki malutki.
Buziaki na dobranoc Aniołeczki(*)
Mój Okruszku(*)

a mi leci cały zestaw...końcówka jest za wesóła jak dla mnie, więc wałkuję od początku...

Mamo Natalki- ja też lubię ten filmik...dyskusja z panami na ten temat po obejrzeniu filmiku gotowa:-D

zapomniałam zupę ugotować na jutro dla chłopców...tak sie wyłączyłam wieczorem...idę nadrabiać zaleglosci, bo jutro chlopaki nie beda mieli co jesc :zawstydzona/y:ale matka ze mnie, rozkleilam sie i o nakarmieniu dzieci zapomnialam:wściekła/y: zła jestem na siebie...

Ja już to widziałam :) uśmiałam się :D

Wiola, wiem, rzuciłam i dalej mnie ciągnie, kurde ja lubię palić :/ jeśli to w ogóle można lubić...

A dzień mam taki do d... bo koleżanka w pracy przyniosła zdjęcia usg, jest w upragnionej ciąży, z czego oczywiście się cieszę i życzę jej wszystkiego naj! i spokojnych 8 miesięcy, ale w pewnym momencie zabrakło mi tchu, łzy do oczu i oooo.... masakra! jednak za ciężkie to dla mnie widzieć kobiety w ciąży albo z dziećmi...

Wiola ja też miałam obiad zrobić, ale jestem wykończona...

Witam z kawką.

Eh... Cala połamana jestem. Wczoraj obklejaliśmy z emkiem ścianę w kuchni imitacja cegłówki. Dziś fugowanie i zabieram się za malowanie kuchni. Ale małymi krokami zbliżamy się do końca. Jak się wprowadzimy pokarzę wam zdjęcia naszych wysiłków. Smutno mi dziś jakoś, w dodatku @ nadeszła i średnio się czuję.

Chłopcy (*)(*)
Aniołkowa bando (*)

reklama
Witajcie dziewczynki

mnie tu ostatnio mało ale staram sie Was podczytywac, jakos nie mam weny do pisania ale jestem gdy tylko znajdę chwile

witaj Margomari - przykro mi ze i Ciebie życie nie oszczedzilo ;( od straty , tule mocno ;**

Monilko mam nadzieje ze u Twojego męża szybko zdiagnozuja co mu dolega

Kindzi nie pal tego świństwa - probowalas tabexu? Jest teraz bez rp

sliczne te piosenki ale ja ich nie słucham bo sie rozklejam ;((

Aniolkowa bando (***)
Synku Mama Cię bardzo bardzo kocha (***)

Do góry