reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Nie,nie robiła. Jej z krwi wyszła.
Jest tak zdesperowana że już zgodziłaby się na wszystko.
Jest tak zdesperowana że już zgodziłaby się na wszystko.
kaja2010
Fanka BB :)
Kinia a u Ciebie znowu podróż z niespodziankam...oby w niedzielę obyło się bez nich
Oj tak, Filipki to fajne chłopaki . Pewnie, że się nie przejmuję jego nadwagą. Zacznie biegać to zgubi sadełko. Nie będę przecież patrzeć jak płacze z głodu.
Oj tak, Filipki to fajne chłopaki . Pewnie, że się nie przejmuję jego nadwagą. Zacznie biegać to zgubi sadełko. Nie będę przecież patrzeć jak płacze z głodu.
gosiulek73
mama K&K&A
Kinguś Ty to masz przeboje
70% społeczeństwa ma helicobacter pylori tylko często nie daje ona żadnych znaków ze strony układu pokarmowego .
Moja mama też ma wykryte to badziewie .Leczy się już od kilku lat na to ,ale to badziewie z prędkością światła po antybiotykoterapii rozrasta sie na nowo ....
Zdrówka życzę .
Moja mama też ma wykryte to badziewie .Leczy się już od kilku lat na to ,ale to badziewie z prędkością światła po antybiotykoterapii rozrasta sie na nowo ....
Zdrówka życzę .
gosiulek73
mama K&K&A
Zgadza się ale ta bakteria wywołuje wrzody i raka...
Gosia wiem wiem czyłatam o tym ... ale mimo wszystko jestem dobrej mysli ... bo przeciez ciagle nie mozemy miec problemow :-( kiedys ta zła passa musi sie skonczyc ...
ja na 14 do pracy zmykam .. moze uda sie wczesniej wyjsc bo mniej pracy jest teraz ..
miłego dnia dziewczyny :-)
ja na 14 do pracy zmykam .. moze uda sie wczesniej wyjsc bo mniej pracy jest teraz ..
miłego dnia dziewczyny :-)
reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
Dziewczyny to paskudztwo przerobiłam na sobie ja i mąż. Ja walczylam dwa lata, ale miałam wrzody na dwunastnicy. Antybiotyki, controloc i jest ok. Ważne, aby doprowadzic kurację do końca. U mnie sie przedłużyło, bo jak sie lepiej poczułam, to nie poszłam na wizytę...Później musiałam zaczynać od nowa. Objawy: kłucie w mostku, spadek sił, jakby ktoś mnie wyłączył, później ból w klatce. któregoś dnia tak mnie złapało, ze karetka mnie do szpitala zabrała. Ale po 3 dniach i kroplowkach bylo lepiej. najważniejsze, to leczyc cholerstwo od razu. Mojego meża przypilnowałam, miał lekkie zapalenie w żołądku, do wrzodów jeszcze nie dosżło, ale też go bolało. Zestaw lekow podobny, ale na krócej. Do tego dieta i musiał zrzucić 10 kg. Ale róznica w samopoczuciu kolosalna. Samo badanie- zależy kto je robi. ja miałam 5 razy, dwa prawie nie czułam, jedno straszne, pozostałe dwa mogły być. Tu naprawdę ma znaczenie kto jak operuje tą rurką.
Podziel się: