reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Cześć dziewczyny

Zaglądam tu na chwilkę i za moment uciekam.
Dziś zaczynam swą wędrówkę po lekarzach. Po tych wszystkim przejściach z ciążą, porodem i po porodzie nabawiłam się problemów ze zdrowiem.. gdyby dzieciątko żyło łatwiej by było to wszystko znieść a tak... ech życie.. :-(
Miłego dnia wszystkim. Odezwę się wieczorem.

reklama
Margomari u mnie to samo. Nie wiem, czy to złośliwość. Najpierw walczyłam z nawałem pokarmu, podczas gdy mój synek jadł po 1 ml, ja ściągałam 100 ml, a później pokarm był i był... A do tego kręgosłup-boli po znieczuleniu, mam nadzieję, ze przestanie dokuczać...Masz racje, gdyby maleństwa były z nami pewnie nie odczuwałybysmy tego tak bardzo, człowiek zagryza zeby i robi wszystko, aby maluszkowi było dobrze.

no ja poleżeć to nie mam jak .
O 16 odbieram młodego ze szkoły ,wracam daję mu jeść i jedziemy na 18 .30 do Wawy .
Moje dzieci mają dziś rehabiltacje w wodzie .Jedyną jaka przysługuje w ramach basenu ,więc koniecznie musimy ją wykorzystać .
Pojęcia nie mam jak dojadę z takim bólem na drugą stronę Warszawy autobusem :sorry2::sorry2:ale wizyty nie odpuszczę .
Jedne takie pół godzinne ćwiczenia w wodzie kosztują 120 zł ,węc szkoda ,żeby przepadło .;-)

Monila, poźno zajrzałam ale mam nadzieje, że z mężem oki. daj znać.
As-bie wiem jak mozna zabić swoje dziecko i jego matkę, co teraz czuje ten facet?
Dziś Antek skończył 4 miesiące i zapodałam mu marchewke. Mielił buzią niesamowicie .nuszę go lekko dokarmiać i przyzwyczajać do nowego bo drobny ten mój synek.
Buziaki dla naszych Aniołeczków(*)

Dziewczyny dziekuje bardoz za kciuki :*

a wiec tak maz wyniki ma w miare dobre , tylko obnizony cukier ma , ale lekarka powiedziałą ze z tym dadza sobie rade ;-)
dostał nowa sreie lekow i kolejne skierowanie na badanie na bacterie ''helicobecter'' i jesli okaze sie ze ja ma to bedzie miał kuracje antybiotykowa a jesli wyjdzie ze jej nie ma to dostanie skierowanie na sonnde ... jejciu szkod ami na niego patrzec jak go tak boli ... ehh :-(

witam babeczki ;)

Wrocilam z PL jutro bede juz z Wami ... MILEGO WIECZORKU

Amelko, Kocham Cie (*)
Michalku (*)
Aniołeczki (*)

Agnieszka jak już coś z tych trzech to fiesta.

Smerfetka czekam na Twoją opowieść :)

Monila
a co mężowi jest, znaczy co go boli? żołądek? bo ja już nie pamiętam :(

Witam z kawką.

Anieszka ja bym wybrała fiestke. A patrzyłas może na pandy? My mieliśmy w pracy jako służbówkę i całkiem fajnie mi sie nim jeździło. I palił maluteńko... jak ja nim jeździłam brał ok. 5l gazu/100km (Piszę, że jak ja... bo jak jeździł nasz przedstawiciel handlowy to nieco więcej ciągnął... ale jego było słychać z drugiej ulicy jak jedzie i "piłuje" silnik)

A ja po jutrze wracam do pracy... i już jestem w szoku. Może i do pracy z chęcią bym wróciła, ale nie do obecnej :(

Chłopcy (*)(*)
Aniołkowa bando (*)

reklama
cześć dziewczynki
witam nową Aniołkową mamusie, Margomari przykro mi, że i ty zostałaś dotknięta taką tragedią, światełko dla Twojej córeczki (*). Przed Tobą ciężkie chwile, ale dla swojej córeczki musisz się podnieść, żeby ona nie była smutna patrząc z góry na Ciebie.

Monila mam nadzieję, że nic poważnego mężowi nie dolega i szybko dowiecie się co się dzieje.

Aga ja też fieste bym wybrała.

Iwonka ty musisz dokarmić Antka, a u mnie na odwrót, u Filipka przydałaby się dieta :). Ciągle słysze, że za szybko tyje, no ale co ja mogę jak on kocha mamy mleczko.
Za nami pierwsze szczepienie, na szczęście po maluszkowi nic nie dolegało.

Aniołki (*)

Ostatnia edycja:
Do góry