reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
marka1307
mama aniołka Michałka
hej dziewczyny, a mnie wczoraj poznym wieczorem dopadl dol... lezalam pod koldra i wylam , ogladalam Michasia zdjecia i wylam .... i poczulam sie taka sama z tym wszystkim...
Bibiana
Maluszku Kindzi (*)
Aniołki (*)
Dla wszystkich starających się &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bishopka poważnie jadłaś jak baba w ciąży a może jesteś w ciąży któż to wie
A ja nie wiem kiedy w końcu zacznę tyć brzucholek mam już spory jak na 13tc dzieci rosną a waga stoi, nawet maleje, bo to co zjem to akurat dla dzieci, nic mi nie zostawią....
Aniołki (*)
Dla wszystkich starających się &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bishopka poważnie jadłaś jak baba w ciąży a może jesteś w ciąży któż to wie
A ja nie wiem kiedy w końcu zacznę tyć brzucholek mam już spory jak na 13tc dzieci rosną a waga stoi, nawet maleje, bo to co zjem to akurat dla dzieci, nic mi nie zostawią....
Bishopka wszystkiego nalepszego, spóźnione buziaczki, spełnienia marzeń i aby rozwiązanie jak nadejdzie pora było szybkie i bez bolesne. STO LAT
Iwonko dla starszaka wszystkiego naj naj naj
Cieszę się że u dzidziusia wszystko dobrze z serduszkiem i nerkami, duzo buziaków od e-ciotki i zdrówka.
Sylwuś dziękuje za piekna piosenkę , super to zrobiłaś wzruszyłam sie strasznie.
Dziewczynki to seruszko dla Was wszystkiego najlepszego w dniu miłości, drogie e-przyjaciółki od serca.
Dla naszych aniołków(*)
Iwonko dla starszaka wszystkiego naj naj naj
Cieszę się że u dzidziusia wszystko dobrze z serduszkiem i nerkami, duzo buziaków od e-ciotki i zdrówka.
Sylwuś dziękuje za piekna piosenkę , super to zrobiłaś wzruszyłam sie strasznie.
Dziewczynki to seruszko dla Was wszystkiego najlepszego w dniu miłości, drogie e-przyjaciółki od serca.
Dla naszych aniołków(*)
mamaszymusia2
Iskiereczko Kindzi(*)
Aniołeczki(*)...
Fosolki-zdrówka...
Bibi, tylko sie cieszyc że waga stoi!
Aniołeczki(*)...
Fosolki-zdrówka...
Bibi, tylko sie cieszyc że waga stoi!
wiola20121119
Marka przytulam, wczoraj miałyśmy tak samo...mi został do dzisiaj.
Bibi ja też tak miałam, a nawet chudłam, ale później zaczełam powoli przybierać...
Bibi ja też tak miałam, a nawet chudłam, ale później zaczełam powoli przybierać...
Bishopka spoznione ale najlepsze zyczeniaszczęśliwego rozwiązania
Marka nie jesteś sama...
Iwonko wszystkiego naj dla Kubusia i cieszę sie ze u Antosia w porządku .
Mnie w tym roku Walentynki nie cieszą wcale;( kojarzą mi sie tylko z tym ze trafiłam w tamtym roku do szpitala ale to dla Was ;
Marka nie jesteś sama...
Iwonko wszystkiego naj dla Kubusia i cieszę sie ze u Antosia w porządku .
Mnie w tym roku Walentynki nie cieszą wcale;( kojarzą mi sie tylko z tym ze trafiłam w tamtym roku do szpitala ale to dla Was ;
Załączniki
wiola20121119
nie dam rady
nie wysiedze w tej pracy
mam dosc
kolejna osoba pytala mnie jak sie czuję
wróciłam do pracy, wiec jest ok
potem mówie, co sie stało
i jakbym dziecku tłumaczyła
że miałam dzieco
tak-widzialam je
tak-zylo
tak ratowali
tak kochalam
a osoba po drugiej stronie telefonu jakby nierozumiala co mówię, słyszę, ze to nie koniec świata, ze bede miala dzieci, ze mloda jestem, ze w domu dwojka, ze takie rzeczy sie zdarzaja, podejscie stalo się, trzeba zapomniec i zyc dalej...
nie moglam tego sluchac
wazna klientka, kobieta...
sil mi brak
po co ja tu w ogole jestem
nie wysiedze w tej pracy
mam dosc
kolejna osoba pytala mnie jak sie czuję
wróciłam do pracy, wiec jest ok
potem mówie, co sie stało
i jakbym dziecku tłumaczyła
że miałam dzieco
tak-widzialam je
tak-zylo
tak ratowali
tak kochalam
a osoba po drugiej stronie telefonu jakby nierozumiala co mówię, słyszę, ze to nie koniec świata, ze bede miala dzieci, ze mloda jestem, ze w domu dwojka, ze takie rzeczy sie zdarzaja, podejscie stalo się, trzeba zapomniec i zyc dalej...
nie moglam tego sluchac
wazna klientka, kobieta...
sil mi brak
po co ja tu w ogole jestem
reklama
Wiolu tule mocno ;*** więc co przezywasz... Tez mam taka prace ze nic nie mogę zrobić gdy zaczynaja sie takie teksty. Dotąd zdarzają sie pacjenci którzy nie wiedza co sie stało i pytają.na szczęście cześć ma na tyle taktu ze kończą na tym ze im przykro
dla wszystkich Aniolkowych Kruszynek (***)
Synku kochamy Cię bardzo bardzo (***)
dla wszystkich Aniolkowych Kruszynek (***)
Synku kochamy Cię bardzo bardzo (***)
Podziel się: