reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam sie i ja chyba o sto kilo więcej :szok: wczoraj tylko jadłam i jadłam, normalnie jak baba w ciązy :-D:-D Torta przegryzałam sałatką z tuńczykiem :-)
Życzę miłego dnia,a tym, które starają się o fasolkę happy walentines
walentynki.jpg

reklama
hej dziewczyny, a mnie wczoraj poznym wieczorem dopadl dol... lezalam pod koldra i wylam , ogladalam Michasia zdjecia i wylam .... i poczulam sie taka sama z tym wszystkim...

Maluszku Kindzi (*)

Aniołki (*)

Dla wszystkich starających się &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bishopka poważnie jadłaś jak baba w ciąży :szok::szok::szok::szok: a może jesteś w ciąży:cool2: któż to wie :-D

A ja nie wiem kiedy w końcu zacznę tyć:wściekła/y: brzucholek mam już spory jak na 13tc dzieci rosną a waga stoi, nawet maleje, bo to co zjem to akurat dla dzieci, nic mi nie zostawią....

Bishopka wszystkiego nalepszego, spóźnione buziaczki, spełnienia marzeń i aby rozwiązanie jak nadejdzie pora było szybkie i bez bolesne. STO LAT
images

Iwonko dla starszaka wszystkiego naj naj naj
Cieszę się że u dzidziusia wszystko dobrze z serduszkiem i nerkami, duzo buziaków od e-ciotki i zdrówka.

Sylwuś dziękuje za piekna piosenkę , super to zrobiłaś wzruszyłam sie strasznie.

images

Dziewczynki to seruszko dla Was wszystkiego najlepszego w dniu miłości, drogie e-przyjaciółki od serca.

Dla naszych aniołków(*)

Marka przytulam, wczoraj miałyśmy tak samo...mi został do dzisiaj.

Bibi ja też tak miałam, a nawet chudłam, ale później zaczełam powoli przybierać...

Bishopka spoznione ale najlepsze zyczenia;)szczęśliwego rozwiązania

Marka nie jesteś sama...

Iwonko wszystkiego naj dla Kubusia i cieszę sie ze u Antosia w porządku ;).

Mnie w tym roku Walentynki nie cieszą wcale;( kojarzą mi sie tylko z tym ze trafiłam w tamtym roku do szpitala ale to dla Was ;

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 22
  • image.jpg
    image.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 25
nie dam rady
nie wysiedze w tej pracy
mam dosc
kolejna osoba pytala mnie jak sie czuję
wróciłam do pracy, wiec jest ok
potem mówie, co sie stało
i jakbym dziecku tłumaczyła
że miałam dzieco
tak-widzialam je
tak-zylo
tak ratowali
tak kochalam
a osoba po drugiej stronie telefonu jakby nierozumiala co mówię, słyszę, ze to nie koniec świata, ze bede miala dzieci, ze mloda jestem, ze w domu dwojka, ze takie rzeczy sie zdarzaja, podejscie stalo się, trzeba zapomniec i zyc dalej...
nie moglam tego sluchac
wazna klientka, kobieta...
sil mi brak
po co ja tu w ogole jestem

reklama
Wiolu tule mocno ;*** więc co przezywasz... Tez mam taka prace ze nic nie mogę zrobić gdy zaczynaja sie takie teksty. Dotąd zdarzają sie pacjenci którzy nie wiedza co sie stało i pytają.na szczęście cześć ma na tyle taktu ze kończą na tym ze im przykro

dla wszystkich Aniolkowych Kruszynek (***)

Synku kochamy Cię bardzo bardzo (***)

Do góry