reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

mamo Szymusia dla Twojego 8 latka
Z

deser lody zamiast kwiatków, pewnie bardziej go ucieszy, a poza tym zdrówka, niech rośnie zdrowo!!!
Bishopka ukryte talenty w Tobie. Ja też torty sama robie, bo moi chlopcy kupnych nie uznają.

reklama
Bishopka wszystkiego naj, naj, naj, spełnienia wszystkich marzeń tych dużych i tych malutkich a przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania :***

Iwonka przekaż Starszakowi buziaki urodznowe od e-ciotki. 8 lat to przecież poważna sprawa :-)

images.jpgBishopko Kochana - dużo zdrówka dla Ciebie w dwupaku, szczęśliwego rozwiązania i co by Cię w rodzince słuchali i przez najbliższy okres ciągle nadskakiwali ;) !!!!!

A to tylko do powąchania i popatrzenia :)

Iwonka i ja dołączam do życzeń dla Starszaka;)

Aguś nareszcie !!!!:)

Ostatnia edycja:
Iwonka wszystkiego najlepszego dla Starszaczka :-)

jejciu my wczoraj mielismy audty w pracy ... wszyscy chodzili jak na szpilkach ngi jak z waty mieli .. nawet mi sie udzieliło , bo to taka wazna wizytacja dla nas .. dzis kontynuacja tego ehh jedna babeczka a tyle strachu narobiła ...:-p

jutro mam wolne .. wiec zaplanowałam rano bieg po sklepach a pozniej sprzatanie mieszkania ... a pozniej cos wymysle dla mojego meza ...:-) ahhh teraz tak mi sie okres przestawił ze wychodzi na to ze jutro beda płodne :-p tak wiec zobaczymy co z tego wyjdzie :-p

Ja też doceniam ciągły dostęp do PC w pracy, dzięki temu jestem na bieżaco, za to w domu juz nie mam siły do komputera zasiadać...Milej i lepiej sie pracuje podczutujac Was w przerwach :-D
Zwłaszcza, ze przed chwilą znowu pytanie: urodziłaś, jak tam?...
A tak naprawdę dzisiaj skończyłabym upragniony 36 tydzień, tak odliczałam do tego dnia...Wojtuś byłby donoszony...
[*]
[*]
[*]

Kasiu ja Ci życzę szczęśliwego rozwiązania :)

Iwonko dla twojego starszaka wszystkiego najlepszego

A ja tort jutro będę piec na walentynki dla mężusia, napewno się ucieszy bo to taki łakomczuszek :)

Monila uda się...Walentynki robią cuda, ja w tamtym roku też miałam dni płodne w walentynki i udało się:)

Nicolciu
[*]
Iskiereczko Gosi
[*]
Michałku
[*]
Filipku
[*]

Dla Naszych Aniołeczków Kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

reklama
Iwonko i ja się dołączam do zyczeń starszaka...wszystkiego naj naj naj :tak:

Monila no to na walentynki proponuje kupić sexi bielizne i spędzić cały dzień w łóżku, ale nie leżąc obok siebie :-D a my cioteczki kciuki będziemy trzymać :-)

A my Walentynek nie obchodzimy, mój mężuś czasem i bez okazji kupi jakieś kwiaty czy zabierze na kolacje...

Do góry