reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Hejka

Kindzi ale super jajko-ślicznie
Sylwetka ślicznie Ci wyszło strasznie sie też wzruszyłam -dziekuje!
MamaSzymusia super że jest wszystko dobrze
Bartkowa trzymaj się kochana!

Dziewczyny jak macie linki na allegro jakies wkłady dobre i tanie to poproszę ja kupuje w Biedronce tylko jak Bibi pisze są większe i nie wszędzie się zmieszczą.

Amelka(*)
Szymus(*)

Goniu, ale kiedy ja miałabym tam bywać? Tutaj rzadko zaglądam. Ja małego uczniaka, Antoś i praca, nie wspomnę o pracy domowej!!!No, może i się i zorganizuję kiedyś.

Witam

Iwonka super ;-)

Dziewczyny ratujcie 23 lutego mamy isc an urodziny do kolegi meza .. no i jest probvlem trzeba sie przebrac w postacie z bajek ... :laugh2: jeszcze nie wiemy czy idizmey na te urodziny ale jesli pojdizemy to w co sie ubrac ???

KArolku(*)
Aniołęczki (*)

Nicolciu (*)
Iskiereczko Gosi (*)
Michałku (*)
Synusiu (*)

Monila za wiedźmę sie przebierz hehe:-D:-D albo najlepiej poszukaj po lumpeksach czy mają jakieś stroje, jakby co to polecam ten na targu na górze często tam mają jakieś przebieranki, a ostatnio mieli nawet takie wielkie śpiochy :rofl2:

reklama
Monila- moze czerwony kapturek? kiedyś takiego sylwestra zorganizowalismy i wesoło było, tylko zależy jak podchodzicie, bo u nas nieliczna czesc wypozyczyla stroje z teatru i juz smiesznie nie bylo, bo wiekszosc to samoróbka :-) był król ze stroju mikołaja, ksieżniczka z sukni weselnej, lekarz w białym niby fartuchu, alladyn z turbanem na głowie...

co do wkładów:
WKŁADY DO ZNICZY ZNICZA OLEJOWE 120h WO7 BISPOL FV (2950831641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sprawdziłam, palą sie rzeczywiscie 5 dni, nie kopcą, mieszcza sie w moje znicze, mniejsze też od nich zamówiłam, te 3 dniowe są małe, ciut wieksza średnica, ale niższe

http://allegro.pl/wklad-olejowy-wklady-do-zniczy-znicze-hurtownia-i2940939696.html przed tymi ostrzegam, palą sie połowę tego co piszą, tandeta

jak macie sprawdzone podajcie proszę link
znalazłam kerzena równiez na allegro

Do góry