reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Szymusiu (*)
Amelko (*)
Skarbie mój (*)
Aniołeczki (*)

Dziewczyny, jestem z Wami, ale czasem pisze z komórki, wieć tylko skrótami. Czasem namordyję się piszac na kom wiadomość, a tu plask, wszystko znika.

Witam z kawką
Sylwetka piękne. Oczywiście nie mam nic przeciwko abyś umieściła ten filmik na blogu.
Elomelo, ja tez kiedys próbowałam pisać z komórki. Po którymś podejściu dałam sobie spokój, bo nie miałam cierpliwości do tego dziadostwa :) Jednak nie ma to jak komp.

Witam sie z kawa

spac nie mogłam .. głowa mi peka ...:-:)-(

Sylwus piekny filmik ... poryczałam sie ... :-(

Karolku (*)
Aniołęczki(*)

Sylwetka -piękny dziękuję !!!

Ja wczoraj wróciłam z pracy i padłam, ale po to by nie móc usnać. Za to dzisiaj zaspałam...
Własnie mam za sobą pierwszą trudną rozmowę...Dałam radę... Ale jak zwykle zostałam zaskoczona: Jak maluszek? urodził się już? To teraz ma Pani trójkę? ......
Ale nie było źle, dlaczego? Facet zrozumiał. Jego siostra straciła maluszka w 37 tc, maleństwo zmarło w brzuszku
[*]
[*]
[*]
I sobie pogadaliśmy, od serca. Czasem, jak się człowiek wygada, to jest nam lepiej, tylko trzeba wiedzieć z kim rozmawiać. Mnie po raz kolejny zaskoczyła zupełnie obca osoba. Pozytywnie oczywiście...
Na allegro zamówiłam wkłądy i są oszukane, nie palą sie tyle co napisali. Więc jeśli któraś z Was też zamawia zapasy, to podam producenta, aby unikać. Wracam do ciut droższych, ale sprawdzonych.

Wiolu tez mi sie od zawsze wydawało, że z obcą osobą lepiej sie rozmawia....fajnie, ze mogłaś się przed kimś wygadać.

A jak w ogóle w pracy?

reklama
Oj tak, trafiaja się takie osoby z którymi można pogadać w złych chwilach, w takich chwilach. Ja zauważyłam, że duzo łatwiej rozmawiało mi się z facetami niż z koleżankami.
A w ogóle, to witam się z końcówką kawy i życzę ciepłego dnia :-)

Wkłady kupuje na cmentarzu, znajoma zawsze mi tanio liczy, nawet bardzo tanio. Kupuje co niedzielę znicze mniej więcej na kwotę ok 15-18 zł, a Ona liczy mi 7,5-9,5 zł :szok: A jak zamówiłam stroik świateczny, to zrobiła mi piękny, do tego kupiłam znicze i za same znicze naliczyłam 20 zł, a ona chciała za to wszystko tylko 25 zł, czasami to aż mi głupio.

Do góry