reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Monilko na chrzcinach w miarę fajnie, Emilka taka mala czarnulka i te włoski, slicznie dzieci z takimi włoskami wyglądają :-D ale taki płaczek z niej...aż się przeraziłam...bo Filipek to w ogóle nie płakał, nawet jak chciał amu to ssał rączke, a Emilka prawie cały czas płacze :-D no ale w końcu mała dzidzia :-)

Droga jeszcze taka nie bardzo bo wyjechalismy w piatek popołudniu i w Rzeszowie takie korki :szok: więc 5 godzin nie nasze, ale ja i tak połowe drogi przespałam :-)

Ja wkłady tez na cmentarzu kupuje, wcześniej w biedrze kupowłam, ale zmienili asortyment i teraz są większe, a mi się do lampioników nie mieszczą, a są fajne bo długo się palą....niby mam giełde niedaleko ale nie chce mi sie specjalnie rano wstawać.

Witajcie

Sylwus piękny filmik - zryczalam sie, dziękuje...

Wiolu polecam wkłady filmy kerzen eco-8 pala sie cały tydzień na giełdzie kwiatowej kupowaliśmy je po nie całe 5 zł a teraz w max-polu udało sie nam za 3.75
A jesli chodzi o ciężkie rozmowy jeszcze nie raz Cię pewnie zaskoczą, ja juz myślałam ze dawno mam to za sobą a jeszcze z miesiąc temu trafil mi sie pacjent który nie miał zielonego pojęcia co sie stało

Bibi jak było na chrzcinach?

Amelko (***)
Szymusiu (***)
Nikolko (***)
Karolku (***)
Wiktorku (***)
Olguniu (***)
Iskierko Bishopki (***)

Ja ost malo pisze ale staram sie Was doczytywać, im bliżej soboty tym ciężej....

Synku Mamusia Cię bardzo bardzo kocha i tęskni za Tobą (***)

ja tez wkłądy kupoiwałąm w biedronce ale juz ich nie ma .. tzn sa ale wieksze .. i one tez nie mieszcza mi sie do zniczy .. wiec kupuje dokładnie takie same w netto one tez pala sie 2,5 dnia ..

na giełde kwiatowa wybiore sie znowu przed wielkanoca ...zeby zakupic Karolkowi cos slicznego na grobek

(*) Kubusiu(*)

Ja na początku też kupowałam wkłady przy cmentarzu, ale znalazłam fajna hurtownie z kwiatami itp. rzeczami i te same wkłady są tam tańsze o 1,20zł. Więc kupujemy od razu całą zgrzewkę i wozimy w bagażniku. Teraz upatrzyłam jedne na allegro i chyba zamówię na próbę.

Ja na allegro zamówiłam wcześniej firmy bispol chyba i te palą się tyle ile piszą, ale ostatnio znalazłam inne i z tymi lipa. Przy cmentarzu mają u nas drogie. Za 3 zł palą się dwa dni, a z bispola za 3 zł kupiłam taki 5 dniowy. Jak na razie jesteśmy na cmentarzu codziennie, ale teraz mogę pojechać tylko po południu i budki są zamknięte. Dlatego wolę jak Tekla wozić w bagażniku.
Poszukam tych kerzena. Wyszłam z założenia, ze jak mam zapłacić 3 zł, to niech się pali jak najdłuzej Wojtusiowi. Cały czas ma swiatełko i chciałabym, aby tak zostało.
W pracy może byc. Parę rzeczy zmieniło się na moją niekorzyść, ale trudno. Jakos spokojniej do tego podchodzę, są rzeczy ważne i mniej ważne, a przejmować sie wszystkim nie mozna. Robię swoje najlepiej jak potrafię. A po pracy mam w domu co robić. :-)

reklama
Mam chwilę...
Co to za śpiewanie, nie ma mnie na fejsie, o co chodzi?????? zielona jestem.
Ale jestem za by Sylwus zaspiewała:-).
Sylwuś filmik sliczny, a z uwagi ze nie bywam tu często to i imiona nowych Aniołeczków, daty nowe poznałam (*)
Wiola, to pierwsze kroki za płoty.
Bartkowa a co się dzieje? Ot tak smutasy Cie dopadły?
Moje wklady tez z biedronki. Staram się by u Szymusia zawsze paliło sie światełko. to znaczy teraz tata bardziej dba. Ja niestety bywam rzadko!

Dzis się pochwalę, bylismy na echo serca u Antosia i wszysto w porzadku. Kontrolnie ok 12 m-ca na ekg. Także nerki- ok, a teraz serce-ok.

Do góry