reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

hehehe Bishopka niezła jesteś :) ja zawsze mojemu ojcu mówiłam, że jak na wadze staje to licznik do zera wraca :) a ja w zeszłym roku zjadłam 5 pączków i na drugi dzień jeszcze pozostałości wyżerałam! uwielbiam słodycze!

Zapraszam Was do polubienia http://www.facebook.com/wybieram.projekt?fref=ts

Ja wypiłam zdrówko mojej siostry inżynierki :) zdała na 4,5 :D takie małe sukcesy a tyle radości :)

reklama
DLA WAS : :-p pączusie.jpg

Ahhhh Eomelo!!!!! Co za pyszny widok. Ja na diecie jestem i teraz jak patrze na te pączki to ślinka mi cieknie aż do podłogi :) haha

Hehehe - Tekla, ja tez na diecie;) Tylko, że przybyło mi na niej kilka kg:) Dzisiaj juz zjadłam jednego pączusia, ale obawiam się, ze to nie koniec:zawstydzona/y:

Witam w tłusty czwartek z
images

sie Panie czestuja :))

Ja niestety bede miala tylko faworki bo nie ma tu swiezych drozdzy :(
o gotowych paczkach nie wspomne a do PL sklepu mam za daleko...

Aniołeczki (*)
Córeczko, Kocham Cię najbardziej na świecie (*)
Fasolinki, zdróweczka ***

MILEGO DNIA :)

Zapraszam do siebie Kinguś, ja mam całą torbę pączków hihihi .... Kupne, ale pycha ...

Ewanh, bardzo mi przykro. Wyobrażam sobie co przezyłaś. Dobrze, że chociaż lekarz był w porządku ...

U nas też sypie, ale ze sniegu nic nie zostaje.
Ja dzisiaj jade do lekarza, jest coraz gorzej, zamiast lepiej, a w poniedziałek muszę być w pracy. Wolałabym nie obciażać sie dodatkowo choróbskiem, bo i tak pierwsze dni będą ciężkie.

Ewa na wszystko potrzeba czasu, nic sie nie da przyspieszyć. Daj sobie szanse, aby sie wypłakać. Będzie bolało, ale z czasem będzie troszkę lżej. Nie od razu. Ja też ma gorsze i lepsze dni...Ale dziewczyny zawsze pomagają. WIelkie dzieki dla nich!!!

Artykuł---nie będę się wypowiadać, bo brak słów. Co za lekarz:no::no::no:

I ja się witam w ten tłusty czwartek, niewyspana, bo noc cięzka, normalnie myślałam, że urodzę :szok:
Mój mężuś był na spacerku z psem i wrócił z 20 pączkami :-) Dlatego życzę sobie i Wam, aby wszystkie pączki nie były kaloryczne dla tych, co chcą schudnąć, dla chudzinek, aby paczki poszły im w masę, a dla tych z małym biustem, aby poszły Wam w cycki :-D paczki.jpg

Dziękuję Wam dziewczyny za słowa otuchy...dziś mam męża w domu więc jest mi dużo lepiej, najgorzej jak zostaję sama...muszę się zebrać w sobie i zrobić te faworki dla niego tak się biedny martwi o mnie...i mama moja kochana aż mi ich żal...przyniosła mi pączka na śniadanie i musiałam przy niej zjeść...co ja bym bez nich zrobiła...i bez tego forum...

Michałek
[*] 25.01.2013 21t6d
Aniołek
[*] 01.06.2012 5t

reklama
Bry :-)

ojojo ile paczkow tutaj dzis :) to ja juz wam nie bede dokładac :)

ja dzis jednego paczka zjadłam w pracy ... po drodze kupiłam pare dla meza ... ale od samego paczenia na nie robi mi sie nie dobrze ...

w nocy @ do mnie przyszła .. rano odrazu wziełam tabletke bo w pracy nie dałąbym rady ...

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki (*)

Do góry