reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam

ja tak krociutko bo własnie robie faworki na jutro :tak: robie juz druga ture bo ja zabieram troszke do pracy i mezus tez :-D

od wczoraj neta u nas nie było ... dzis był facet i naprawił ...

miłego dnia :*

Karolku(*)
Aniołki(*)

reklama
Karolku(*)
Aniołeczki(*)(*)...
Syneczku(*)

Fasolinki- rosnijcie zdrowo.

Przywitam się z nowymi Mamusiami. Swiatełko dla Waszych Dzieci(*)

Monila- toz to tyle kalorii. ale uwielbiam faworki, bardziej niz paczki.

Artykuł- szok. Niechby sam się podał zabiegowi bez znieczulenia.
Jej, jestem dziś zmęczona i obżarta.

witam i ja ;)

Karolku (*)
Córeczko, bardzo Cię kocham (*)
Fasolinki, zdroweczka ***

Ja jutro bede robila faworki albo paczki hmmm jeszcze nie wiem co ale cos zrobie :)
Co do artykulu to go nie przeczytalam, nie lubie czytac takich rzeczy, przeraza mnie to i pozniej strach isc do lekarza... Ja na szczescie trafiam na cudownych lekarzy na zadnego nie moge powiedziec zlego slowa...

no ja dzis skorzystałam z tego ze miałam wolne i zrobiłam faworki uff własnie je skonczyłam ...:tak: a teraz koncze robic zurek :-) ja dzis całe popołudnie w kuchni ..:-p

Karolku(*)(*)

Hej dziewczyny!

U nas dzisiaj znowu zima,mam troszke jej dość.
Ja nie myslę o jutrzejszym dniu ale mam nadzieje ze uda mi się zjesc pączka:-D

Dla Aniołeczków(*)(*)(*)

A dla Fasolek moc buziaczków :-*

Też miałam piec faworki dla męża, wprost je uwielbia. Niestety wizyta u gin. tak mnie zmęczyła, że nie mam na nic siły. Może jutro dam radę.

Michałek
[*] 25.01.2013 21t6d
Aniołek
[*] 01.06.2012 5t

ewanh witam Cie w srod grona nas .. Aniołkowych mam ... ehhh

swiatełko dla twojego malenstwa i dla iskiereczki(*)(*)

przepraszam ze wczesniej cie nie przywitałam ale weszłam tylko zeby napisac .. i dopiero teraz przeczytałam zaległe wpisy ...

Na szczęście nie było tak źle. Lekarz powiedział, że wszystko się ładnie goi i obkurcza. Szkoda, że w głowie i w sercu tak szybko się nie goi...Biedny przeglądał wszystkie moje wyniki i mówił, że przecież wszystko było ok...tak szybko i bezobjawowo się wszystko potoczyło... i że ta bakteria to tak rzadko spotykana, nie ma pojęcia skąd się to wzięło, że jest mu strasznie przykro...

Michałek
[*] 25.01.2013 21t6d
Aniołek
[*] 01.06.2012 5t

reklama
Witajcie, ja już trenuję przed tłustym czwartkiem :-D mężuś kupił kilka paczków na "próbę" :-D:-D:-D a ja ważę tyle, że baterie w wadze siadają :-D ale co tam...
ewanah, to nie jest takie proste, zapomnieć, nie mysleć, niestety nie da się i chociaż człowiek wróci do rzeczywistości, to nie ma dnia, aby nie mysleć o swojej iskierce. Dziś Ci z tym ciężko i niestety nie napiszę Ci tu, że będzie lekko, bo zapewne nie będzie, ale będzie inaczej, nauczysz się żyć z myślą iż swoje dzieci masz w dwóch różnych światach- ziemia i niebo. Trzymaj się kochana i pamietaj, nie bój się wyrażać tego co czujesz...
Super, że na wizycie wszytko ok.....

Do góry