reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Wierzę, że jesteś, że gdzieś tam istniejesz
i że rozumiesz dlaczego
wierzę, że nic się bez celu nie dzieje
tyle spotkało nas złego

żyję nadzieją, że znów się spotkamy
a wtedy światu wybaczę
żyję nadzieją, że nie brak Ci mamy
nie mogę myśleć inaczej

niewiele tak czasu nam było dane
zaledwie kilka tygodni
to jakby nuty raz tylko zagrane
fragmentu twojej melodii

lecz ja nauczyłam się ich na pamięć
i będę po cichu nucić
czasami tylko mój głos się załamie
bo wiem, że nie możesz wrócić.
Michałek
[*] 25.01.2013 21t6d
Aniołek
[*] 01.06.2012 5t

reklama
Kindzi moze jest gdzies jakis ucisk... kurde daj znac jak tylko bedziesz cos wiedziala... rany boskie zawsze cos sie dzieje... bol glowy ma multum przyczyn podwojne widzenie tez ... ale to nie moze tyle trwac... oby to nie bylo nic powaznego... ja wlasnie przed chwila mialam okropny zawrot glowy tak nagle...moze krew mi troche spadla bo ogolnie jestem troszke oslabiona ... zobaczymy ...

Poczekam na ziemi,Ty w niebie
nie wiem jak długa ma droga do Ciebie
Wiem,że umierać nie będę się bała
po kolorowej tęczy przyjdę…
wiem,że będziesz czekał!
Poznamy się oboje bez słowa
to co los nam odebrał
zaczniemy od nowa
Już się nie modlę,nie proszę
bunt serce rozdziera
Ty! który rządzisz światem
spraw tylko tyle
oby ta wieczność moja
to były dla Niego chwile!

ostatnio to mialam, badania robione jak wychodzilam ze szpitala, to mialam hemoglobiny, 11,6 ale teraz moze spadla ...ide to kupie sobie zelazo w tabletkach...

reklama
Witajcie :happy:
Kindzi, trzymam kciuki za kuzynkę, może to tylko jakieś migrenowe sprawy?

Do wierszyków się nie odniosę, gdyż ich nie czytałam, bojąc się że zaleję si e łzami, a to mi ostatnio przychodzi łatwo. Nie chce mojej Hany stresować płaczem, ale kiedyś do nich wrócę- obiecuję.

Byłam dziś w mieście, poszłam w sumie po nic, ale zakupiłam truskawki, sztuczne jak cholera, ale jakie pyszne :-D tak mi się ich chciało, że aż babka na targu się śmiała, że muszę mieć straszną chcicę (cokolwiek miała na mysli :-D)

Do góry