Dziewczyny trzymam za Was kciuki. Wiem, że wybór kliniki to trudna decyzja, wiem z własnego doświadczenia
Dla nas in vitro to była ostatnia deska ratunku. jestem z Lublina ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Warszawę, nie żałuję bo jestem w ciąży. jeśli nie macie zaufania do Lublina, a jesteście w stanie logistycznie to sobie poukładać to Warszawa nie jest tak daleko
1,5h drogi i jesteście na miejscu. Jeździliśmy na wizyty, monitoring, punkcję i dwa transfery. Drugi był szczęśliwy
mysle ze warto spojrzeć na metody invitro które są stosowane w danej klinice - a teraz w zaawansowanych klinikach jest ich bardzo dużo -aż w głowie mi się to nie mieści
No i na koniec jeszcze coś- największą robotę robi embriolog i dobre labolatorium wiec na to warto spojrzeć.
Mnie w Lublinie zniechęciło to ze np naszych klinik nie było w rankingach skuteczności albo były bardzo nisko i wiem że wielu ludziom się udaje, ale dla mnie statystyka to statystyka
My wybraliśmy Invimed, kameralnie, bez wielkich tłumów, nie czułam skrępowania na żadnym etapie procedury, ale każda klinika będzie miała swoich przeciwników i zwolenników