reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lubin

UWAGA, UWAGA!!
Od wtorku rusza na bb konkurs, na który należy przesłać świąteczne zdjęcie. Może być zdjęcie dziecięcia, może być rodziny - grunt aby świątecznie. Nagrodą jest zamieszczenie zdjęcia w interaktywnej kartce, która można rozsyłać do krewnych i znajomych:biggrin2: Dodatkowo jest do wygrania 5 zestawów kosmetyków J&J.

reklama
Witam szkoda ze ten watek umarl. Jestem z Lubina mam 4 miesiecznego synka :) Rodzilam na Bema i jetsem meega zadowolona. Narazie pogoda nie sprzyja dlugim spacerkom ale na wiosne z checia bym sie spotkala z jakas mamusia z tego pieknego miasta. Halo kobitki odzywajcie sie. Pozdrawiam :-)

Halo, halo, halo!!! Ja też z Lubina!! A jaka samotna:-) I z wielkim niedosytem kolezanek gdyż w Lubinie mieszkam od 1,5 roku, a pochodzę z pomorza. Jestem mamą 4-miesięcznej Mai, która również z chęcią zapozna nowe koleżanki i kolegów:-)
Pozdrawiamy i czekamy na odzew;-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!!!!

ja jestem sporadycznie w lubinie ale mieszkam blisko bo w sobinie! i w zwiazku ze zblizajaca sie zimna- organizuje spotkanie!!!!

pisac sie ktora chetna i na kiedy Wam pasuje?

witajcie, jestem z legnicy :-) a o okolice lubina nie sa mi obce ;-)
mam dwoch rozrabiaczkow, co zreszta po suwaczkach widac,
serdecznie pozdrawiamy :-)

Hej Laski. Byłam z okolic Lubina a teraz Lubinianka. w końcu mamy swoje m:-D:-D:-D Jeszcze remont i już do Lubina zjeżdżamy<hura>
Piszcie co u Was??
a może jakieś letnie spotkanko, jest piekny plac zabaw koło PKS, teraz Aldiego;-):-D

reklama
Do góry