reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lubelscy lekarze specjaliści - tematy połączone.

reklama
Ja jak narazie nie zastanawialam sie nad zoz.Moj lekarz prowadzacy to prof.Kwasniewska (moze ktoras cos slyszala o niej).Ja jak narazie jestem z niej zadwolona.Na dzien dzisiejszy bardziej sen z oczu mi spedza mysl czy faktycznie bede rodzila na Staszica, jak na dzien dzisiejszy to nie widze tego rozmowo gdyz podobno sa problemy z miejscami..ciekawe czy cos sie zmieni do wrzesnia w tej sprawie;-)

Witam!

Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy znacie ginekologa dr Tomasza Janczarka? Jezeli tak napiszcie czy jest dobrym specjalista..... Z gory dziekuje za odpowiedzi :tak:

Ja chodzę do tego lekarza. Prowadził moją ciąże. Jestem zadowolona. Miałam ciążę zagrożoną. Bardzo dobrze ja poprowadził. Dzidzia urodziła się zdrowiuśka i udało nam się urodzić o czasie a nie przed terminem. Jest bardzo sympatyczny i rozładowuje stresującą atmosferę. Tylko feler jego jest taki że jak pójdziesz do niego do przychodni to za szybko załatwia pacjentki. Lepiej jak sie umówi z nim prywatnie. Doktor pracuje też w Anglii. W Polsce jest tulko od poniedziałku dośrody. Ja go polecam;-)

Przyszła Mamusiu głowa do góry :) Ja właśnie w szkole rodzenia poznałam moją najlepszą obecnie przyjaciółkę, która także wychowuje sama synka. Co do szkół rodzenia, to z pewnością nie poczujesz się tam samotna....

Ja chodzę do tego lekarza. Prowadził moją ciąże. Jestem zadowolona. Miałam ciążę zagrożoną. Bardzo dobrze ja poprowadził. Dzidzia urodziła się zdrowiuśka i udało nam się urodzić o czasie a nie przed terminem. Jest bardzo sympatyczny i rozładowuje stresującą atmosferę. Tylko feler jego jest taki że jak pójdziesz do niego do przychodni to za szybko załatwia pacjentki. Lepiej jak sie umówi z nim prywatnie. Doktor pracuje też w Anglii. W Polsce jest tulko od poniedziałku dośrody. Ja go polecam;-)

Dzieki za info :tak::tak: ja wlasnie bylam u niego w Londynie i stad moje pytanie :tak: chcialam czegos sie o nim dowiedziec :tak: Po pierwszej wizycie mam o nim bardzo pozytywne zdanie.... ale chcialam wiedziec czy za tym milym podejsciem do pacjentki jest tez profesjonalista :tak: Jeszcze raz dzieki!

Właśnie od dwóch tygodni chodzę do szkoły rodzenia i bardzo mi się podoba. Ludzie są przemili, a atmosfera rodzinna. Inni tatusiowie pomagają mi podnieść krzesełko czy rozłożyć matę, więc chwała im za to! :))
Dużo się dowiedziałam, więc nie czuję się już taka "zielona" i wiem co do czego.

Pozdrawiam,
P.

W Farmedzie na ul. Koryzonowej są organzowane szkoły rodzenia płatne i bezpłatne moja znajoma "Rycheliki" tam chodzi (bezpłatnie) zaczęła w tamtym tygodniu w poniedziałek:tak::tak::tak:

Witam wszystkie mamusie.
Dawno mnie tu nie było :sorry:
Wracam z kilkoma pytaniami;-)
Otóż oczekuję drugiego dzidziusia i zastanawiam się nad wyborem szpitala. Wczesniej rodziłam na Staszica ale teraz mam blizej do szpitala na Krasnickich. Mój lekarz prowadzący nie jest związany z żadnym szpitalem. Troszkę czytałam o szpitalu na Krasnickich-w zasadzie kazda mamusia wspomina dobrze pobyt i poród, czy opiekę. Ciekawa jestem czy trzeba się tam pojawic wczesniej i ustalic np. poród rodzinny itp czy wystarczy jak pojawię się tam nagle w srodku akcji porodowej:tak:czy trzeba za taki poród zapłacic itd.
Z góry dziękuję za kazdą odowiedz :)

reklama
Witam wszystkie mamusie.
Dawno mnie tu nie było :sorry:
Wracam z kilkoma pytaniami;-)
Otóż oczekuję drugiego dzidziusia i zastanawiam się nad wyborem szpitala. Wczesniej rodziłam na Staszica ale teraz mam blizej do szpitala na Krasnickich. Mój lekarz prowadzący nie jest związany z żadnym szpitalem. Troszkę czytałam o szpitalu na Krasnickich-w zasadzie kazda mamusia wspomina dobrze pobyt i poród, czy opiekę. Ciekawa jestem czy trzeba się tam pojawic wczesniej i ustalic np. poród rodzinny itp czy wystarczy jak pojawię się tam nagle w srodku akcji porodowej:tak:czy trzeba za taki poród zapłacic itd.
Z góry dziękuję za kazdą odowiedz :)
ja rodziłam na Kraśnickich razem z małżem z ty że pojawiłam się w szpitalu dzień przed rozwiązaniem na ustalone przez lekarza wywoływanie :baffled:
a małż przyjechał godzinę po przebiciu pęcherza płodowego ok.11 bo niby miałam urodzić o 13 ale zeszło się do za 5 dwudziesta :-p nie płaciłam za poród rodzinny i nikt nie robił żadnych problemów z tym że on tam jest:tak::tak: Zanim wszedł na porodówkę musiał wszystkie rzeczy i(np. kurtkę)zostawic w schowku i zakupić odzierz ochronną za chyba 3 zeta:sorry:
Jak robili mi przegląd podwozia doglądając rozwarcia to kazali mu wychodzić :eek::rofl2: ale tak to wsio w porządku było i cieszę się że przy mnie był bo rady bez niego nie dała:no: był dla mnie wielkim oparciem....:tak::tak::-)

Do góry