ale nie w szpitalu przy Kraśnickich... tam nawet płatne zzo nie wchodzi w grę... nie zrobią go... sama przetestowałm to na własnej skórze, mają taką filozofię porodu sn, że znieczulenie opóźnia i zaburza akcję itp. mi powiedziła położna, że ból (porodowy) jest dobry i koniec tematu
reklama
mysle o Jaczewskiego z tego co slyszalam to jest on najbardziej "pro"znieczuleniu,tam tez przyjmowala moja dr gin ale juz jej tam nie ma
z tego co mowila to dyzurujacy lekarz nie robi zadnych problemow jesli pacjentka ma umowione zoz
z tego co mowila to dyzurujacy lekarz nie robi zadnych problemow jesli pacjentka ma umowione zoz
Panegiryka
Fanka BB :)
Mnie prowadzi Pani doktor ze szpitala na Staszica. Znieczulenia tam nie ma, kupić tez podobno nie można. Pytałam. Mają w planie wprowadzenie, ale wiecie jak to jest z planami.
Pozdrawiam,
P.
Pozdrawiam,
P.
No to "super". Dziwne że cesarki sie można w niektórych szpitalach szybciej doprosić niż znieczuleniaMnie prowadzi Pani doktor ze szpitala na Staszica. Znieczulenia tam nie ma, kupić tez podobno nie można. Pytałam. Mają w planie wprowadzenie, ale wiecie jak to jest z planami.
Pozdrawiam,
P.
Panegiryka
Fanka BB :)
Monika, przyznam, że załamała mnie ta wiadomość. W Warszawie można kupić znieczulenie i kosztuje ono 400-600 zł. My chyba należymy do tego gorszego miejsca w Polsce! Co za niesprawiedliwość.
reklama
Podziel się: