reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lubelscy lekarze specjaliści - tematy połączone.

reklama
gosiulek zadzwon jeszcze i sie dowiedz moze cos sie zmieniło, ale tak to wyglada ze trzeba z rana przyjechac, pamietam ze my tak przed ósmą sie tam zjawialismy. Moja mała była wczesniakiem i bylismy tam ze 3 razy, bo sprawdzali czy siatkówka oka sie prawidłowo rozwija ale oprocz wczesniaczków przyjmowali tez z boku dzieciaczki z innymi dolegliwościami.
Badanie okropne było bo rozszerzali oko i swiecili w nie, trwalo to moment ale dla dziecka nieprzyjemne życzę powodzenia

Moja mała miała kilka razy badane dno oka... ze względu na to że czasami jej oczko leci na bok... byłam w tej klinice - faktycznie ludzi tłum ale ja trafiłam że do rejestracji z moim nazwiskiem nie było ludzi... i jakoś nam się udało :)

Gosiulek ja byłam u pani Biziorek prywatnie w luxmedzie, ale i tak później na kolejną wizytę kazała nam przyjechać do kliniki bo tam ma sprzęt... więc nie wiem czy uda wam się uniknąć tej wizyty...
Ale dzięki temu że pierwszy raz byłam prywatnie to umówiłam się z panią dr że przyjadę konkretnego dnia o konkretnej godzinie - byłam w rejestracji po czym poszłam pod jej pokój i jak nas zobaczyła to prawie od razu nas wzięła na badanie - pamiętała że się z nami umówiła :-) bo tam przed pokojem czeka dużo ludzi ale oni czekają bo mają zapuszczane krople, bo czekają na jakieś wyniki itd... :-)

Nam się udało naprawdę szybko tam wyrobić z badaniem i diagnozą... :)

Pozodzenia!!! i daj znać co powiedziała pani dr! :-)

Madziara78 tzn. że tam jest kilka rejestracji?
Ale badanie dna oka zrobiła w Luxmedzie?
Kurcze mam nadzieję że będzie wszystko dobrze...a także że unikniemy tej Kliniki ale jak nie to trudno.Najpierw jednak pojedziemy prywatnie.Może nie trzeba będzie innych badań robić.
Na razie się nie umawiam bo mój mały od trzech dni ma 38st.Dzwoniłam do lekarza to prawdopodobnie trzydniówka. Czekamy.Pewnie nam się uda dopiero po Nowym Roku.Oby pogoda była lepsza:-)
Dziękuję Dziewczyny:-)

Witam was piszę bo mam mały dylemat.... otórz chodzę do gina pana Z ale nie pracuje on w szpitalu zadnym w którym bym rodziła i siostra każe mi zmienić go na takiego co pracuje w szpitalu w którym był by porod. Argumentowała to tym ze sa zle traktowane te pacjentki co nie mają gina w tym szpitalu co sie lezy.. poleciła mi dr. R Mierzyńskiego i sie zastanawiam co tym myślicie? pomożcie proszę bede bardzo wdzięczna

reklama
zuzu2 ja nie znam tego lekarza więc nie wiem czy jest dobry. Ale ja chodziłam do lekarza który pracuje w poliklinice na Jaczewskiego, przy dwóch ciążach. Na porodówce to i tak Panie były nie miłe, więc to większego znaczenia nie miało. A jak już urodziłam to na sali wszystkie dziewczyny leżały, które miały lekarza z tamtego szpitala. Ale to raczej nie było jakoś weryfikowane bo nikt się mnie później nie pytał do kogo chodziłam, i Panie położne były miłe dla wszystkich. Jedynie co to tak jak pisałam na na samej porodówce się pytali. I nie wiem czy to ważne, ale ja miałam pieczątkę na mojej karcie ciąży lekarza i napis "Proszę przyjąć do porodu" i tak też słyszałam że przyjmowane są osoby które chodzą do któregoś lekarza ze szpitala z Jaczewskiego. Ale sama nie wiem czy to na pewno prawda.

Do góry