reklama
Witam! po dluzszej przerwie.Mialam przyjemnosc zaliczyc 4 dniowy pobyt na patologi ciazy na Staszica oraz pierwsze zajecia w szkole rodzenia w tym szpitalu.Nie wiem czy slyszalyscie ze podobno porodowka na Lubartowskiej jest zamknieta z powodu remontu..Ja tak szczerze mam nadzieje ze do wrzesnia zostanie otwarta,bo jak nie to bedzie niezly sajgon z miejscami na porod...
a tak na marginesie to ja skonczylam KUL a dokladnie Instytut Nauk o Rodzinie.
a tak na marginesie to ja skonczylam KUL a dokladnie Instytut Nauk o Rodzinie.
effelinkaa
Początkująca w BB
czesc dziewczyny a moze znacie dr Marka Schellenberga przyjmuje on w przychodni na Jutrzenki i ponoc na Lubartowskiej, ogolnie na niego nie narzekam tylko pierwsze usg chce mi zrobic po 23 tygodniu ;/ paranoja jestem w 16tym a jeszcze swojej dzidzi ani nie widziałam ani nie slyszalam ;( to normalne? I jak to jest z badaniem na toksoplazmoze? podobno jak ma sie kota to moze zagrazac dzidziusiowi? on mi skierowania nie chce wypisac? te badanie jest refundowane?? z gory dzieki za odpowiedz
czesc dziewczyny a moze znacie dr Marka Schellenberga przyjmuje on w przychodni na Jutrzenki i ponoc na Lubartowskiej, ogolnie na niego nie narzekam tylko pierwsze usg chce mi zrobic po 23 tygodniu ;/ paranoja jestem w 16tym a jeszcze swojej dzidzi ani nie widziałam ani nie slyszalam ;( to normalne? I jak to jest z badaniem na toksoplazmoze? podobno jak ma sie kota to moze zagrazac dzidziusiowi? on mi skierowania nie chce wypisac? te badanie jest refundowane?? z gory dzieki za odpowiedz
a co USG w min. 12tygodniu ciąży, gdzie określa się przezierność karkową!!! Bardzo ważne badanie dla zdrowia płodu!! Nie zrobił ci go?!
Jeżeli ci go nie zrobił... to moja rada JAK NAJSZYBCIEJ ZMIEŃ LEKARZA! Jeżeli nie zleca ci podstawowych badań , to sygnał, że z tym ginekologiem jest coś nie tak
Ginekologów w Lublinie dostatek, poczytaj wcześniejsze posty na tym wątku, tu dziewczyny z Lublina polecają sobie niektórych. Wybierz jakiegoś i umów się na wizytę.
Ja mogę ci polecić drSwatowskiego ze szpitala na ul.Staszica i Piotra Zycha ze szpitala przy al.Kraśnickich.
Szęśliwych ciążowych miesięcy życzę i zapraszam na nasz wątek główny Lublinianek :-)
a co do dr.Mazurka podziekuje prowadził moja ciąze w 1999 roku nie wspominam go zbyt przyjemnie zapomniał ze umówił sie ze mną na poród i pojechał na urlop kase za poród rodzinny wział ... bez komentarza ;(
Łoj, ale skucha
Ja jestem z niego bardzo zadowolona, może dlatego, że zawsze był wobec mnie bardzo ok.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Czesc kobietki!!!
A ja bede rodzic na Lubartowskiej,a chodze do doktor Swietlickiej,pracuje wlasnie w szpitalu na Lubartowskiej,a przyjmuje w Piaskach,tj,ok 18 km od lublina....jestem zadowolona z niej,prowadzila moja wczesniejsza ciaze 6 lat temu i nie narzekalam,wiec teraz tez tą prowadzi.....a juz nie dlugo znow rodze...hi,hi.....ale zlecialo.....
A ja bede rodzic na Lubartowskiej,a chodze do doktor Swietlickiej,pracuje wlasnie w szpitalu na Lubartowskiej,a przyjmuje w Piaskach,tj,ok 18 km od lublina....jestem zadowolona z niej,prowadzila moja wczesniejsza ciaze 6 lat temu i nie narzekalam,wiec teraz tez tą prowadzi.....a juz nie dlugo znow rodze...hi,hi.....ale zlecialo.....
reklama
Podziel się: