reklama
Ja chodziłąm do LuxMedu do dr Krzyżanowskiego i szczerze powiem że dobry sprzęt to jedno ale czujność lekarza to drugie. Sprzet jest ok chociaż nie jakis super nowy ale dr zauważył ze są jakies odchylenia z wymiarach dziecka i odrazu zaczął dogłębnie sprawdzać przepływy i doszedł do jakichs nieprawidłowości także polecam dr Krzyżanowskiego bo on specjalizuje się w ultrasonografi. Później chodziłam do niego na Staszica tak już mają nówka sprzęt i naprawdę bardzo dokładnie robił usg.
Panegiryka
Fanka BB :)
Dziewczyny, poleccie mi dobrego ortopede. Nawet nie mam sily sie rozpisywac na jakich dziwakow trafiam ostatnio, a na znanym lekarzu maja dobre opinie, chyba sami je sobie wystawiaja.
P.
P.
maltanka
my chodzimy do pana Jacka Madeja. przyjmuje na ul. Kiwerskiego w "Sanusie" na NFZ. jak na razie jestem zadowolona
effelinkaa
Początkująca w BB
Hej dziewczyny wiecie jak to jest teraz w szpitalach w związku z panującą grypą?? Podobno nigdzie odwiedzin nie ma a tym bardziej porodów rodzinnych Termin mam na początek stycznia i juz zaczynam panikować!:-( Naprawdę jesteśmy zdane tylko na siebie?? Niech sie wypowiedzą dziewczyny, które rodziły ostatnio bądź coś wiedzą więcej na ten temat, z góry dzięki pozdrawiam :-)
maltanka
effelinkaa, a gdzie chcesz rodzić? ja jak rodziłam w tamtym roku w lutym też był sezon grypowy, chciałam na Jaczewskiego i tam rzeczywiście nie było porodów rodzinnych, zdecydowałam się w końcu na Kraśnickie, rodziłam z mężem i panie położne na trakcie porodowym były bardzo zdziwione że na Jaczewskiego zabronili porodów rodzinnych. ale co do odwiedzin to wiem, że na Jaczewskiego w ogóle nie ma, nieważne czy grypa czy nie, a na Kraśnickich też wprowadzili zakaz odwiedzin, ale w dzień kiedy ja wychodziłam już do domu. Najlepiej zadzwoń do szpitala i zapytaj. szczerze mówiąc ja nie wyobrażam sobie sama rodzić.
effelinkaa
Początkująca w BB
Dzięki za odp. właśnie na Kraśnickich zamierzam, tam pracuję moja Dr i powiedziała, że na Kraśnickich a nawet w całym LBN nie ma odwiedzin i porodów rodzinnych... skoro tam pracuję to myślę, że niestety to prawda przynajmniej na Kraśnickich. Sama się boje okrutnie samotnego porodu... a co do zakazu odwiedzin to jakto jest Tata poznaję swoje dziecko dopiero przy wypisie?? Czy może zakazy zakazami a w praniu trochę inaczej to jest??
maltanka
Sama się boje okrutnie samotnego porodu... a co do zakazu odwiedzin to jakto jest Tata poznaję swoje dziecko dopiero przy wypisie?? Czy może zakazy zakazami a w praniu trochę inaczej to jest??
powiem Ci, że ja jak miałabym miała rodzić jeszcze raz to też nie chciałabym sama
nie wiem jak to jest z odwiedzinami, wiem tyle, że na Jaczewskiego nie można odwiedzać na sali tam są takie pokoje odwiedzin, ale to jak nie ma zakazów, a w takim przypadku to nie mam pojęcia.
a do jakiej Dr chodzisz na Kraśnickiej?
effelinkaa a może powiesz nam coś więcej o sobie? zapraszam tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/lubelanki-o-sobie-16067/
Ostatnia edycja:
effelinkaa
Początkująca w BB
Właśnie w każdym szpitalu może być inaczej, może wypowie się ktoś, kto ostatnio rodził jak to jest?? Mam nadzieję, że jakieś odwiedziny będą możliwe a jakby pozwolili na poród rodzinny byłabym w siódmym niebie, zawsze to pewniej się człowiek czuje jak ktoś bliski jest przy nim. A co do pytania to ja chodzę na Kraśnickie do Dr Karwasik-Kajszczarek
reklama
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
Witam wszystkie mamy z Lublina ja zostanę mamą w lutym więc chciałam się was poradzić. czy są tu mamusie, które rodziły na Jaczewskiego??? jesli tak to bardzo proszę o radę co muszę zabrać ze sobą do szpitala?? mieskam w Lublinie od niedawna i nie znam żadnej dziewczyny która rodziła na Jaczewskiego.
z góry dziękuję pozdrawiam
z góry dziękuję pozdrawiam
Podziel się: