reklama
No nawet nie musisz sie dopominac specjalnie-dotoczę się na spotkanie z wielka checią
No brzuch mi juz tez wywala...jeszcze troche i juz sie nie dopnę w swoich spodniach hehehe...mogłabym nawet wkleic fotke ..a co!..ale nie wiem jak
Eeeej jak mam wkleic sobie avatara help me bo ja jakas sierota jestem
No brzuch mi juz tez wywala...jeszcze troche i juz sie nie dopnę w swoich spodniach hehehe...mogłabym nawet wkleic fotke ..a co!..ale nie wiem jak
Eeeej jak mam wkleic sobie avatara help me bo ja jakas sierota jestem
Panegiryka
Fanka BB :)
solange, ja wchodzę w swój profil, a później w prywatne wiadomości, bo tam z lewej strony masz dużo funkcji, między innymi możesz dodać awatar. )
Ja też się chętnie piszę na kawkę w sierpniu, także proszę mnie informować o spotkaniu )
anaklim, możemy podać sobie rączki, ja też skończyłam ten genialny kierunek hehe )
Ja też się chętnie piszę na kawkę w sierpniu, także proszę mnie informować o spotkaniu )
anaklim, możemy podać sobie rączki, ja też skończyłam ten genialny kierunek hehe )
Panegiryka
UMCS, a Ty? )) A nick to w sumie odruchowo sobie wpisałam, w ogóle nie przemyślałam. Także racja... zboczenie zawodowe
Powiem Ci, że od kiedy jestem w ciąży nie wchodzi mi ambitna literatura, tylko zaczytuje się w jakiś ckliwych i prostych książkach. Ostatnio przeczytałam wszystkie części Zmierzchu, a teraz dobrałam się do "Oka Jelenia" Pilipiuka. Oczywiście od tygodnia non stop oglądam jeden i ten sam film "Zakochana Jane" i już myślę czy nie rzucić Andrzejka i nie zająć się jakimś romansem Austen )
Powiem Ci, że od kiedy jestem w ciąży nie wchodzi mi ambitna literatura, tylko zaczytuje się w jakiś ckliwych i prostych książkach. Ostatnio przeczytałam wszystkie części Zmierzchu, a teraz dobrałam się do "Oka Jelenia" Pilipiuka. Oczywiście od tygodnia non stop oglądam jeden i ten sam film "Zakochana Jane" i już myślę czy nie rzucić Andrzejka i nie zająć się jakimś romansem Austen )
AAAAAA dodałam awatar aaalesz ja zdolna jestem hehehe
Ja się za to zaczytuje w książkach Christophera Moora poważna literatura nigdy mi nie wchodziła jakoś heheh bo ja to artystka jestem więc mój umysł jakos do nauk nie przywykł hahha
Ja się za to zaczytuje w książkach Christophera Moora poważna literatura nigdy mi nie wchodziła jakoś heheh bo ja to artystka jestem więc mój umysł jakos do nauk nie przywykł hahha
Solange - brawo, brawo. Fajny avatar. Dziewczyny powysyłam wam na priva namiary to sobie pooglądacie mnie i moje dzieciaszki na nk, ok. A śpiewata czy malujeta????
Panegiryka - ja KUL.
Teraz kończę "Kolor Magii" Terrego Pratchetta. Starałam się przebrnąć przez "Śnieg" Orhana Pamuka, ale nie dałam rady, a teraz przywiozłam opowiadania E.A Poe. Z Kajem czytam "Harrego Pottera i Czarę Ognia" - uwielbiam:-)
Panegiryka - ja KUL.
Teraz kończę "Kolor Magii" Terrego Pratchetta. Starałam się przebrnąć przez "Śnieg" Orhana Pamuka, ale nie dałam rady, a teraz przywiozłam opowiadania E.A Poe. Z Kajem czytam "Harrego Pottera i Czarę Ognia" - uwielbiam:-)
Ostatnia edycja:
Panegiryka
Ja kiedyś marzyłam o historii sztuki, w ogóle podziwiałam zawsze takie osoby. Mieli swój styl, zawsze tacy trochę postrzeleni i pozytywnie nastawieni do życia (chociaż nie wszyscy), ale większość. W swoim czasie zaczytywałam się w książkach o malarzach, oglądałam o nich filmy... miałam takiego lekkiego hopla
solange, te Twoje kolorowanki to na pewno małe dzieła sztuki )
anaklim, na KUL mnie nie chcieli, niech teraz żałują ))
Przynajmniej bezkarnie można sobie poczytać literaturę dla dzieci i nikt tego nie krytykuje )). Chociaż moi znajomi, a studia już dawno skończyli zaczytują się w Harrym, tylko mówią.. że czytają go w oryginale ) akurat!
solange, te Twoje kolorowanki to na pewno małe dzieła sztuki )
anaklim, na KUL mnie nie chcieli, niech teraz żałują ))
Przynajmniej bezkarnie można sobie poczytać literaturę dla dzieci i nikt tego nie krytykuje )). Chociaż moi znajomi, a studia już dawno skończyli zaczytują się w Harrym, tylko mówią.. że czytają go w oryginale ) akurat!
reklama
Panegiryka - ja Harrego przeczytałam sama dwa razy, wszystkie 7 części, mam lekkiego bzika, nie ukrywam, ale za oryginał wezmę się dopiero za jakiś czas. Moim marzeniem jest przeczytanie Szekspira w staroangielskim - to dla mnie wyzwanie i wcale nie piszę, że nierealne. Ja bardzo głęboko wierzę w to, że jak ktoś czegoś mocno pragnie to w końcu to osiągnie.
Podziel się: