reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lubelscy lekarze specjaliści - tematy połączone.

reklama
No nawet nie musisz sie dopominac specjalnie-dotoczę się na spotkanie z wielka checią:tak:

No brzuch mi juz tez wywala...jeszcze troche i juz sie nie dopnę w swoich spodniach hehehe...mogłabym nawet wkleic fotke ..a co!..ale nie wiem jak:confused:

Eeeej jak mam wkleic sobie avatara help me bo ja jakas sierota jestem:baffled::baffled:

solange, ja wchodzę w swój profil, a później w prywatne wiadomości, bo tam z lewej strony masz dużo funkcji, między innymi możesz dodać awatar. :))

Ja też się chętnie piszę na kawkę w sierpniu, także proszę mnie informować o spotkaniu :))

anaklim, możemy podać sobie rączki, ja też skończyłam ten genialny kierunek hehe :))

Panegiryka - Tak myślałam jak zobaczyłam Twój nick:-))))))) No zboczenie zawodowe:-))) KUL czy UMCS?

Solange - jak coś to po kawie możemy Cię od razu na porodówkę dostarczyć;)

Ostatnia edycja:
UMCS, a Ty? :))) A nick to w sumie odruchowo sobie wpisałam, w ogóle nie przemyślałam. Także racja... zboczenie zawodowe :)
Powiem Ci, że od kiedy jestem w ciąży nie wchodzi mi ambitna literatura, tylko zaczytuje się w jakiś ckliwych i prostych książkach. Ostatnio przeczytałam wszystkie części Zmierzchu, a teraz dobrałam się do "Oka Jelenia" Pilipiuka. Oczywiście od tygodnia non stop oglądam jeden i ten sam film "Zakochana Jane" i już myślę czy nie rzucić Andrzejka i nie zająć się jakimś romansem Austen ;))

AAAAAA dodałam awatar aaalesz ja zdolna jestem hehehe

Ja się za to zaczytuje w książkach Christophera Moora :) poważna literatura nigdy mi nie wchodziła jakoś heheh bo ja to artystka jestem :tak:więc mój umysł jakos do nauk nie przywykł hahha

Solange - brawo, brawo. Fajny avatar. Dziewczyny powysyłam wam na priva namiary to sobie pooglądacie mnie i moje dzieciaszki na nk, ok. A śpiewata czy malujeta;)????

Panegiryka - ja KUL.

Teraz kończę "Kolor Magii" Terrego Pratchetta. Starałam się przebrnąć przez "Śnieg" Orhana Pamuka, ale nie dałam rady, a teraz przywiozłam opowiadania E.A Poe. Z Kajem czytam "Harrego Pottera i Czarę Ognia" - uwielbiam:-)

Ostatnia edycja:
Ooo Anaklim dobry plan:tak: to ja tez Wam wyslę :-)

Malujeta heheh najpierw 5 lat w szkole plastycznej, potem 5 lat studia artystyczne....a teraz maluję głównie kolorowanki ehheh

Ostatnia edycja:
Ja kiedyś marzyłam o historii sztuki, w ogóle podziwiałam zawsze takie osoby. Mieli swój styl, zawsze tacy trochę postrzeleni i pozytywnie nastawieni do życia (chociaż nie wszyscy), ale większość. W swoim czasie zaczytywałam się w książkach o malarzach, oglądałam o nich filmy... miałam takiego lekkiego hopla ;)

solange, te Twoje kolorowanki to na pewno małe dzieła sztuki :))

anaklim, na KUL mnie nie chcieli, niech teraz żałują ;)))
Przynajmniej bezkarnie można sobie poczytać literaturę dla dzieci i nikt tego nie krytykuje ;))). Chociaż moi znajomi, a studia już dawno skończyli zaczytują się w Harrym, tylko mówią.. że czytają go w oryginale ;)) akurat!

reklama
Panegiryka - ja Harrego przeczytałam sama dwa razy, wszystkie 7 części, mam lekkiego bzika, nie ukrywam, ale za oryginał wezmę się dopiero za jakiś czas. Moim marzeniem jest przeczytanie Szekspira w staroangielskim - to dla mnie wyzwanie i wcale nie piszę, że nierealne. Ja bardzo głęboko wierzę w to, że jak ktoś czegoś mocno pragnie to w końcu to osiągnie.

Do góry