reklama
Zacznę wiec od siebie
Mam na imię Alicja mam jeszcze 21lata ale już za dwa miesiące 22
Od 28 października 2006 jestem szczęśliwą mężatką a od 21 listopada 2007 mamą Amandy
Za mąż wyszłam zaraz po skończeniu szkoły średniej....nie studiuję ale mam nadzieję że od przyszłego roku zacznę
na razie tyle jak chcecie coś wiedzieć więcej proszę pytać
Mam na imię Alicja mam jeszcze 21lata ale już za dwa miesiące 22
Od 28 października 2006 jestem szczęśliwą mężatką a od 21 listopada 2007 mamą Amandy
Za mąż wyszłam zaraz po skończeniu szkoły średniej....nie studiuję ale mam nadzieję że od przyszłego roku zacznę
na razie tyle jak chcecie coś wiedzieć więcej proszę pytać
No to tera ja) Jestem Anka, matka, żona i ... przyszła matka, he,he, he... Mam 31 lat, syna Kajetana, męża Huberta (10 lat razem, Jezu.....). Po liceum były studia (filologia polska oraz drugi kierunek animator i menedżer kultury), potem praca BOK Orange, a na końcu emigracja Teraz siedzę w Irlandii i tęsknię
o,jaki fajny wątek
Witam wszystkie mamusie, mam na imię Edyta, 28 lat, mężatka od 9 lat,mama Alicji- 7 lat i Natalki - roczek. Jestem rodowitą Lubelanką, ale teraz mieszkam w Bychawie. Skończyłam Politechnikę Lubelską, do tej pory pracowałam w biurze podróży w Lublinie, teraz może jeszcze popracuje na pół etatu, a może nie... w każdym razie zabieram się do szukania lepszej pracy. Moje hobby to podróże zwłaszcza w góry, ale też uwielbiam zwiedzać nasza Lubelszczyznę - np Roztocze. Strasznie lubię jeździć na nartach i pływać ;-)
Pozdrawiam
Witam wszystkie mamusie, mam na imię Edyta, 28 lat, mężatka od 9 lat,mama Alicji- 7 lat i Natalki - roczek. Jestem rodowitą Lubelanką, ale teraz mieszkam w Bychawie. Skończyłam Politechnikę Lubelską, do tej pory pracowałam w biurze podróży w Lublinie, teraz może jeszcze popracuje na pół etatu, a może nie... w każdym razie zabieram się do szukania lepszej pracy. Moje hobby to podróże zwłaszcza w góry, ale też uwielbiam zwiedzać nasza Lubelszczyznę - np Roztocze. Strasznie lubię jeździć na nartach i pływać ;-)
Pozdrawiam
Ja za miesiąc skończę 31 lat, a meżatką jestem od lat 4 . Jestem mamą Milenki, którą urodziłam 6 listopada 2007.. w szpitalu na al.Kraśnickich (podaję ,gdyż może kiedyś ktoś będzie się chciał dowiedzieć jak tam się rodzi, jakie mają warunki itd... ) Skończyłam Polotechniką Lubelska, budownictwo. Dotychczas pracowałam w branży elektrycznej, skończył mi się macierzyński więc teraz jestem na zaległych urlopach, a od czerwca idę troszkę na wychowawczy... Do pracy zamierzam wrócić po wakacjach, we wrześniu.
Mieszkam w Lublinie, na Botaniku.
Mieszkam w Lublinie, na Botaniku.
A który lekarz był u was na porodzie... jak ja rodziłam, to na dyżurze był Taczała... taki jakiś smutny ten pan doktor , straszliwie poważny... aż się skrępowana czułam jak mnie badał, taka atmosfera sztywna, że normalnie się zawstdziłam a poród odbierała położna Małgorzata Janicka.. bardzo fajna i wesoła babka z miom meżem sobie cały czas żartowali.. bo mi przez te skurcze to jakoś nie było do śmiechu ale po wszystkim to i mnie głupawka dopadła
reklama