reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łóżkowe sprawy...

a u mnie fajnie wcale nie było :-(tzn było póki nie doszlo o do czego... niestety rozciagnieta jestem strasznie i nie czułam kompletnie nic :-( wcale mi sie to nie podoba, bo po Kubie trzeba bylo roku, żeby wszystko wróciło do normy, a tak naprawdę to super było dopiero w drugiej ciąży :-:)-:)-:)-:)-:)-(
i teraz co? kolejny rok bez orgazmu? buuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
oj to masz niefajnie....mysle, ze Natalunia ma racje-moze sprobuj tych kulek- tez o nich slyszalam....

reklama
ćwicz mięśnie Kegla - tak jakbyś chciała siku zatrzymać. To pomoże. Tylko trzeba kilka razy dziennie. Jest jeszcze jeden sposób: kup kulki gejszy to na pewno nie pozwoli Ci zapomnieć o ćwiczeniach ;-) To są rady mojej ginki w razie gdybym była za bardzo rozciągnięta.
mięśnie kegla zaczęłam ćwiczyć jeszcze tego samego dnia po porodzie ... :-(
co to sa te kulki? jak to działa i gdzie to się kupuje?

Z ciekawości wziełam lusterko i chciałam zobaczyć jak się rana zagoiła po porodzie...DRAMAT...:-(myslałam że po zszyciu się wyglada tak jak przed porodem a tu niestety nie...ale mam doła :-:)-:)-(ochoty na sex zadnej już buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(dół na maksa idę spać.po co zagladałam:-(

mięśnie kegla zaczęłam ćwiczyć jeszcze tego samego dnia po porodzie ... :-(
co to sa te kulki? jak to działa i gdzie to się kupuje?

kulki kupuje się w sex shopie... Najlepiej przez internet zamówić intima jest polecana przez ginekologów, bo podobno jeden z najbardziej dyskretnych sex shopów.

Cleo, u mnie też widać blizę i czuć ją. Mężom to nie przeszkodzi. Moja położna na dodatek zostawiła kilka jakichś nitek i idę na wycinanie do gina, bo teraz wyjąć sie tego nie da (sądziła, że niebieskie nitki są rozpuszczalne...:crazy:) Blizna w tych miejscach zaczęła mi puchnąć i mało brakowało a była by bieda. Nie martw się! Olej bliznę i ciesz się seksem :-):tak:

Ja za tydzien mam wiyzyte u gin i zobaczymy co mi powie.
Ja miesnie kegla cwiczylam od poczatku, a przez piersze 3tygodnie przy kichaniu popuszczaam siku!!! Nawet sikajac niewiele panowalam nad tym. teraz jest lepeij, mam nadzieje, ze podczas sexiku bedzie w miare ok. Blizne mam tez wielka, balam sie, ze bede wygladac jak frankensztain po 2ch nacieciach, ale polozna naciela mnie dokladnie tam gdzie mialam pierwsze naciecie, wiec nie wyglada tam najgorzej ;)
Na sex mam duza ochote w przeciwienstwie do pierwszego porodu, ale nadal plamie...

Nie martw się! Olej bliznę i ciesz się seksem :-):tak:

Łatwo mówić....jak się w kroku ma "wielki kanion" inaczej tego się nie da opisać:sorry::-:)sorry:
Ja w porównaniu do Was nie mam ochoty na seks w ogóle.Nic, zero.
Mąż mój dzielnie to znosi i mówi że potrzeba czasu pewnie, że zaczeka.A ja się czuję jak debilka.Że tylko dziecko i dziecko i dziecko mi w głowie.A jeszcze po tym co zobaczyłam to już w ogóle.Kiedy się to zmieni nie wiem:-(Czuje że nie prędko...Zle się czuję z tym że zamiast byż zona i matka jestem tylko matką...

Jezu doły łapię no:-:)-:)-(

Łatwo mówić....jak się w kroku ma "wielki kanion" inaczej tego się nie da opisać:sorry::-:)sorry:
Mąż mój dzielnie to znosi i mówi że potrzeba czasu pewnie, że zaczeka.A ja się czuję jak debilka.Że tylko dziecko i dziecko i dziecko mi w głowie.A jeszcze po tym co zobaczyłam to już w ogóle.Kiedy się to zmieni nie wiem:-(Czuje że nie prędko...Zle się czuję z tym że zamiast byż zona i matka jestem tylko matką...

daj sobie czas, przeciez to spawa bardzo indywidualna....jednym przychodzi to szybko, a innym miesiace i tak to juz jest.....predzej czy pozniej wszystko napewno wroci do normy:tak:

Cleo, Ty sie nie doluj! Ja przez to przechodzilam po piewrszym porodzie...Wielka blizna, bolaca rana, czulam sie cala obolala w srodku jak tylko "cos probowalismy " z mezusiem...oj dlugo, dlugo trwalo zanim bylo ok. Ale bylo. Nie przejmuj sie, daj sobie czasu, a z mezem w inny sposob szukajcie bliskosci :)))

"WIELKI KANION" lepiej ja bym tego nie określiła. Ja też TAM sobie zajrzałam dziura jak lej po bombie na wierzchu, zastanawiam się czy nie powinni mnie tam bardziej zszyć, moze w następnym tygodniu pójdę do mojego ginekologa i spytam się czy to normalne.... Ciekawe jak tam w środku, czy tampony normal oby nie będą wypadać????:szok:

reklama
ja patrzylam 2 razy.... i wiecej patrzec nie chce.... przeraza mnie ta blizna.
Napewno potrzeba czasu zeby wszystko wrocilo do jakies formy ale na dzis stwierdzam ze wyglada to ochydnie i mam absmak do swojego ciala... uroku napewno nie dodaja pieprzone hemoroidy....
ochote na seks mam ale nie wiem kiedy odwaze sie cokolwiek zrobic... :-(

Do góry