reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łóżkowe sprawy...

ja sie balam, ze sie tam nie odnajdzie po tym porodzie....:-D i, ze bedzie problem z satysfakcja, ale na szczescie wszystko normalnie,bo mialam troche treme...uffff....:-D

Ja tak samo. Chociaż nie jestem tak "ciasna" jak poprzednio, ale mojemu Ł to nie przeszkadza i uspakaja mnie, że było mu cudownie i żebym się nie przejmowała niczym. Wiem, że po ćwiczeniach męśni Kegla wszystko wróci do normy.

reklama
Ja tak samo. Chociaż nie jestem tak "ciasna" jak poprzednio, ale mojemu Ł to nie przeszkadza i uspakaja mnie, że było mu cudownie i żebym się nie przejmowała niczym. Wiem, że po ćwiczeniach męśni Kegla wszystko wróci do normy.
ja tez sie pytalam ''po'' kilka razy czy napewno jest tam ok....:-D ale to chyba normalne, ze mamy takie obawy....:tak:

a u mnie fajnie wcale nie było :-(tzn było póki nie doszlo o do czego... niestety rozciagnieta jestem strasznie i nie czułam kompletnie nic :-( wcale mi sie to nie podoba, bo po Kubie trzeba bylo roku, żeby wszystko wróciło do normy, a tak naprawdę to super było dopiero w drugiej ciąży :-:)-:)-:)-:)-:)-(
i teraz co? kolejny rok bez orgazmu? buuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
a u mnie fajnie wcale nie było :-(tzn było póki nie doszlo o do czego... niestety rozciagnieta jestem strasznie i nie czułam kompletnie nic :-( wcale mi sie to nie podoba, bo po Kubie trzeba bylo roku, żeby wszystko wróciło do normy, a tak naprawdę to super było dopiero w drugiej ciąży :-:)-:)-:)-:)-:)-(
i teraz co? kolejny rok bez orgazmu? buuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ćwicz mięśnie Kegla - tak jakbyś chciała siku zatrzymać. To pomoże. Tylko trzeba kilka razy dziennie. Jest jeszcze jeden sposób: kup kulki gejszy to na pewno nie pozwoli Ci zapomnieć o ćwiczeniach ;-) To są rady mojej ginki w razie gdybym była za bardzo rozciągnięta.

Do góry