reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łóżkowe sprawy...

hejka:)))
ja przystosowalam sie do tej poduszki miedzy nogami:-Dspalam o niebo lepiej z ta poduszka niz bez niej...jakies czarodziejskie moce z ta podusia:laugh2:choc tak jak juz szybciej napisal..gdy tylko sie przewracam z boku na bok to budze sie za kazdym razem..no ale to norma i bez podusi sie budzilam:sorry::sorry::sorry:i juz marze o tym kiedy przyjdzie czas ze bede mogla sie polozyc na brzusiu i tak spac..moja najlepsza pozycja:-p

reklama
a moje pozycie lozkowe:zawstydzona/y:od ostatniego czasu nie jest dosc ciekawe...bez romantyzmu..bez spontanicznosci...poprostu odwracam sie plecami do partnera no i pare minut i gotowe:baffled::baffled::baffled:juz mi sie to nudzi i wogole bym juz wolala bez seksu zyc te pare miesiecy..no ale co zrobic jak facetowi sie chce:confused2::sorry::confused2:tym bardziej wiem ze po porodzie to wogole tego nie dostanie przez okolo 3 miesiecy:sorry:juz go nawet do tego uprzedzilam i przypominam mu czasami...by nie zapomnial...mowil ze dla niego to nie bedzie problem..jesli bedzie mial zawswze chwile samotnosci by samemu sie zaspokoic:laugh2::zawstydzona/y::laugh2::-D:sorry::rofl2:

Wiecie co? Ja uważam, że bez względu na pokolenie i bez względu na wiek, imteresuje się życiem sexualnym. Tu zawsze można sie wygadać, zawsze można się poradzić. Sex przecież przestał być tematem tabu, a wsród dziewczyn, które się "zna" jest o wiele wiele łatwiej. I nie potrzebne są kłótnie ;-)

Nagorsze jest to, kiedy się chce i się nie może... Ale jeszcze niecałe 4 miesiące i będziemy mogły wszystkie cieszyć się seksem ;-) Sex to najlepszy sposob na rozluźnienie, na krążenie itp... Więcej zalet niż wad :tak:
sex po prostu jest dla ludzi!!!!!
no ale 4 mesiące to opymistyczna wersja. Najpierw kolo 1,5 miesiąca trzeba poczekać żeby się wszystko pogoiło, a ppotem maluszki będą nam tak dawać w kość, że będziemy zasypiać nawet na krześle ;-)

Natalunia Ty to chyba jesteś skarb w łóżku jak Cię tak czytam :-)
oj tak!! jak ja jej zazdroszczę!! :-)
No i wyjasniła się sprawa z moim Ł. nie miał czasu ze mną rozmawiać, to napisałam mu na skype wszystkie swoje żale....
ja też na gg pisze jak mi coś na watrpbie lezy, bo pogadać to nigdy nie ma czasu, no i nie bardzo mnie słucha :baffled:

a moje pozycie lozkowe:zawstydzona/y:od ostatniego czasu nie jest dosc ciekawe...bez romantyzmu..bez spontanicznosci...poprostu odwracam sie plecami do partnera no i pare minut i gotowe:baffled::baffled::baffled:juz mi sie to nudzi i wogole bym juz wolala bez seksu zyc te pare miesiecy..no ale co zrobic jak facetowi sie chce:confused2::sorry::confused2:tym bardziej wiem ze po porodzie to wogole tego nie dostanie przez okolo 3 miesiecy:sorry:juz go nawet do tego uprzedzilam i przypominam mu czasami...by nie zapomnial...mowil ze dla niego to nie bedzie problem..jesli bedzie mial zawswze chwile samotnosci by samemu sie zaspokoic:laugh2::zawstydzona/y::laugh2::-D:sorry::rofl2:
hahaha, dobre!!!

mnie tez to drazni.... kolezanka powiedziala na poczatku ze bedzie dziewczynka (jej zdaniem hehe) no i na poczatku malo przytylam slodkie mnie odpychalo i wogole i wszytsy ze chlopiec a teraz to madrosci sie powlanczaly ze wszytsky wiedzieli ze dziewczynka bo nagle brzydsza sie zrobilam :laugh2: hehe

a co do figury i meza ja sie nie wstydze i nawet po kapieli wychodze z lazienki naga i nie czuje wstydu wogole maz zreszta tez nie daje mi powodow do tego nawet jak przechodzi obok to odrazu lapie za brzuszek i glaszcze ani jemu ani mi nie ma z tym problemu :) nawet sam mowi ze mi brzuszek szybko rośnie :)
kasiu też tak mam... ochoty na słodycze wogóle , jedynie na kwaśne i słone...
a jednak dziewczynka:-D ludziom się nudzi to gadają....:-p

jeśli chodzi o wstyd przed partnrem...
j nie mam z tym problemu :tak: tym bardziej że brzuszek dużo nie urósł.... więc ciało się za bardzo nie zmieniło.... jedynie cieszy się jeszcze bardziej na rozmiar piersi:-D:-p
ale już ostrzegłam że póżniej już takie wielkie nie będą;-):-p

kasiu też tak mam... ochoty na słodycze wogóle , jedynie na kwaśne i słone...
a jednak dziewczynka:-D ludziom się nudzi to gadają....:-p

jeśli chodzi o wstyd przed partnrem...
j nie mam z tym problemu :tak: tym bardziej że brzuszek dużo nie urósł.... więc ciało się za bardzo nie zmieniło.... jedynie cieszy się jeszcze bardziej na rozmiar piersi:-D:-p
ale już ostrzegłam że póżniej już takie wielkie nie będą;-):-p
a jakie będą przy karmieniu!!! :szok:

(...)Bo najpierw pokazuję mu jak mała się rusza, a póżniej chcę się bzykać, a on się boi, że ją w głowę będzie stukać :eek::eek::eek:(...)
mój D też czasem tak mówi.... haha :-D ale cały czas gadam mu że nie stuknie dzidzi w głowę i że ma się nie martwić bo ja to wiem...
no i jest ok...
a kochamy się we wszystkich pozycjach bo brzuszek mi jeszcze nie odstaje więc nigdzie nic nie uciska ....:tak:
a jakie będą przy karmieniu!!! :szok:

nie no teraz się cieszy że przy karmieniu będą wielkie.... hehe i że jeszcze większe (miałam D teraz mam DD )
ale ja mam na myśli już po karmieniu....:-D kiedy to większość kobiet mówi że "zanikają" hahaha moja bratowa ma rozmiar A a moja siostra B :-p wcześniej były bardziej obfite;-)

Ostatnia edycja:
to zależy chyba też od osoby...
a i ja Ci powiem że u mnie grawitracja ciąży ....:zawstydzona/y::sorry:
choć nie miałam jescze dzieci ale niestety raz mi się przybrało a później schudłam i tak opadły.....

reklama
dobra, ja lecę pod prysznic, bo jaj jeszcze trochę posiedzę to zasnę zanim mój mąż dotrze do łóżka ;-)

Do góry