reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łóżkowe sprawy...

ja tez mam problemy ze spaniem przez te duchoty, wykanczaja mnie totalnie...czesto sie budze a pozniej jestem niewyspana bo długo spac nie umiem, ale za to czasem odsypiam po południu :-)

reklama
Niunians - postaram sie :) mam nadzieje ze to byl pierwszy i ostatni raz :D

Helena - ja musowo po pracy musze po obiadku isc spac bo padam z nog :) mam pytanko gdzie bedziesz rodzic? bo jestesmy z tego samego regionu :D

katarzyna 1983 nawet nie wiedziałam ze jestesmy z bliskich okolic... co do tego gdzie bede rodzic to ja w Bytomiu na Batorego bo tak mój lekarz który mnie prowadzi pracuje no a chce pod jego nadzorem, zawsze to jakoś lepiej moim zdaniemm... A jezeli moge zapytac to skad jestes>??

katarzyna 1983 nawet nie wiedziałam ze jestesmy z bliskich okolic... co do tego gdzie bede rodzic to ja w Bytomiu na Batorego bo tak mój lekarz który mnie prowadzi pracuje no a chce pod jego nadzorem, zawsze to jakoś lepiej moim zdaniemm... A jezeli moge zapytac to skad jestes>??
mieszkam kolo Myslowic ale rodzic bede w Gliwicach :) tam moja lekarka pracuje :)

u mnie ze spaniem coraz gorzej...ta duchota mnie wykancza...
brzuch znowu podskoczyl do gory i miejsca nie moge sobie znalezc:wściekła/y:... jak sie uloze zgodnie z tym - pod brzucho poduszka, pomiedzy nogami koldra.. to laduje praktycznie na moim m... a wygiecie sie itp... lozko jest za male... choc to loze malzenskie :((( dzidzia jednak w wiekszosci lubi spac jak mama jest w pozycji lezacej na plecach wiec jak mamusia na boczek sie uda to sojki dostaje:happy:... poza tym serie kopniakow w nocy to norma...
ostatnio mecza mnie koszmary:baffled:... takie iscie horrorowate a nic nie ogladam ani nie czytam takiego :| a dzisiaj szczyt szczytow - uderzylam mojego m przez sen - z czysta premedytacja... mialam koszmar ze mnie zdradzil i usiadlam na lozku i mu przywalilam z otwartej reki... biedak o malo w nocy zawalu nie dostal... a ja jak uderzylam to sie tez obudzilam i szok :| potem w nocy sie z tego smialismy ze zaczynam jeszcze lunatykowac :-D:-D:-D ale po cichu pomodlilam sie ze dobrze ze mojemu z piesci nie przywalilam :| :nerd::eek:

marudze ale niewyspana jestem :sorry:
hehe u mnie podobnie jak u Ciebie.... :-D wiercę się po całym łożu naszym "king size" łożu... a D ma tylko skrawek przy ścianie:-p na dodatek ja na nim leżę bo jest mi duszno a tym bardziej kurza mnie jego chrapanie:eek: i każę mu się obracać....
a ostanio wiercąc się obróciłam się w drugą stronę a on się do mnie przytulił i jak mi chrapnął:eek::baffled: to dostał po papuli:-p:zawstydzona/y: oczywiście w miarę mocno... hehe bo się obudził z bólem .... również się śmialiśmy że niedługo to z limem będzie do pracy chodził jak tak dalej pójdzie:-) teraz już tylko zostało mi kopanie go po nogach:-p a on i tak chrapie:wściekła/y::eek:

Ja na szczęście mogę jeszcze spać na brzuchu ale coś czuję, że za moment to się skończy.
Pamiętam przy poprzdnij ciąży nie mogłam się doczekać kiedy urodzę by móc znów spać na brzuchu- ale po porodzie jest problem z piersiami i wyciekającym mlekiem, tak więc albo śpisz na plecach albo w kałuży.

Dziewczyny mam do Was pytanie które nie daje mi spokoju, mianowicie mój lekarz na ostatniej wizycie (23 tydzień) powiedział, że mamy za 2 tyg. zaprzestać uprawiania seksu. Wszystko by było oki tylko wszędzie czytam że jeśli nie ma przeciwwskazań to można do końca. Tu właśnie moje pytanie, czy mój lekarz mi o czymś nie mówi, może coś jest nie tak z ciążą??

mój lekarz nic na ten temat nie wspominał. Ja mogłam przez całą ciążę i cały czas uprawiamy seks. Z tego co wiem to dopiero pod koniec są przeciwskazania. Ciekawe czemu ci tak powiedział. A miałaś badaną szyjkę lub może jakieś przykre dolegliwości ostatnio??

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie które nie daje mi spokoju, mianowicie mój lekarz na ostatniej wizycie (23 tydzień) powiedział, że mamy za 2 tyg. zaprzestać uprawiania seksu. Wszystko by było oki tylko wszędzie czytam że jeśli nie ma przeciwwskazań to można do końca. Tu właśnie moje pytanie, czy mój lekarz mi o czymś nie mówi, może coś jest nie tak z ciążą??
Magda, ja jak byłam na ktg to mi położna też powiedziała, żeby dać sobie spokój teraz (a byłam wtedy w 27 albo 26tc). Zapytałam czemu, a ona powiedziała, ze po pierwsze macica po seksie lubi "się stawiać" a to nie dobrze jak wiadomo, a po drugie w spermie jest coś, co przyspieszać może poród (dlatego tuż tuż przed najlepiej się pokochać)... Tyle ja wiem od położnej... A swoją drogą, ja od 3 miesiąca ciązy nie uprawiam z mężusiem seksu...

Do góry