reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

paulqa24, ja ostatnio uslyszalam w sklepie jak pani tlumaczyla klientce, ze kosze sa do 3 miesiecy, a kolyski do 6, a gdzie taki kupic niestety nie doradze bo jestem w UK, ale na pewno na internecie sa..

reklama
Dziewczyny a widziałyście gdzieś takie łóżeczka razem z "wmontowaną" szafeczką? coś ja to:
40e4ae5a7c594a782e1fe64a33d12455a8c7aaa1-w700.jpg

Na allegro albo gdzieś? Bo akurat to, nie pasuje mi kolorystycznie.. chociaż może się skusze:-)

Ja własnie cos podobnego kupilam używane. Fajne jest bo na tej szafeczce jest miejsce na przewijak, a pozniej ściąga sie szafeczke, a z łózeczka robi sie łóżko dla starszego dziecka (80x160 cm). Nie wiem czy to konkretne tez tak ma bo ja mam troche inne

To ja pokażę Wam łózeczko dla naszego syneczka :) Chcieliśmy je rozłożyć w nowym mieszkanku dopiero. Teraz codziennie wyobrażam sobie jak będzie tam leżał nasz mały Dawidek :)))

DSC00423.jpg DSC00424.jpg

łóżeczko w pełni gotowe:D ja niestety dostnę kołyskę dopiero w pazdzierniku, ale też codziennie wyobrażam sobie jak moj syneczek leży koło mnie:D

reklama
Do góry