ja czasami mam wrazenie ze wybranie arabistyki jako drugiego kierunku to tez byl jak to Malina ujęła masochizm galopujący no ale co zrobic jak się zaczeło to teraz trzeba jakos te studia skonczyc a znajac zycie to i tak pracowac w zawodzie nie bede bo dostanie się do Akademi Dyplomatycznej przy MSZcie graniczy z cudem a moim pierwszym kierunkiem studiów była dyplomacja Iza filozofia i antropologia mowisz ...to juz wiem do kogo bede sie wybierać na korepetycje bo na pewno jak wroce na studia to mam cos z antropologi do zaliczenia a pozniej chyba jeszcze filozofia tez sie bedzie przewijac
reklama
ja czasami mam wrazenie ze wybranie arabistyki jako drugiego kierunku to tez byl jak to Malina ujęła masochizm galopujący no ale co zrobic jak się zaczeło to teraz trzeba jakos te studia skonczyc a znajac zycie to i tak pracowac w zawodzie nie bede bo dostanie się do Akademi Dyplomatycznej przy MSZcie graniczy z cudem a moim pierwszym kierunkiem studiów była dyplomacja Iza filozofia i antropologia mowisz ...to juz wiem do kogo bede sie wybierać na korepetycje bo na pewno jak wroce na studia to mam cos z antropologi do zaliczenia a pozniej chyba jeszcze filozofia tez sie bedzie przewijac
z tego co napisałąś, najbliżej obecnie brzmi dla mnie ostatni wyraz z tego spoojnie korepetycji udzielać mogę hihi.
Dyplomacja... nieźle!:-)
Ja mogę jeszze ziąć na siebie języki - angielski i rosyjski. A dla początkujących hiszpański, niemiecki, francuski, łacina i greka
dziubasek08
Fanka BB :)
no to widzę, że mamy tu misz masz totalny ))
Ja, niedoszły psycholog, ukończona ekonomia a później handel zagraniczny, a zajmuje się relacjami inwestorskimi i trochę pr )) obecnie jestem na podyplomówce, włąsnie z pr.
Z jakiś tam języków tez mogę pomóc jak coś ))
Iza to ty poliglota normalnie jesteś!
Ja, niedoszły psycholog, ukończona ekonomia a później handel zagraniczny, a zajmuje się relacjami inwestorskimi i trochę pr )) obecnie jestem na podyplomówce, włąsnie z pr.
Z jakiś tam języków tez mogę pomóc jak coś ))
Iza to ty poliglota normalnie jesteś!
malina1979
;)
Ale nam się tu GoldenLine zrobiło;-)
Ja tam jestem zdecydowanie zorientowana na zbliżający się poród i na to, że nie mogę pobyć sama ze sobą Najchętniej z dala od cywilizacji..
Ja tam jestem zdecydowanie zorientowana na zbliżający się poród i na to, że nie mogę pobyć sama ze sobą Najchętniej z dala od cywilizacji..
malina1979
;)
Iza, sama ostatnio stwierdziłaś, że przez głowę przewija Ci sie głównie przewijanie To tak jak u mnie.. Nawet moje pierwsze pampersy dziś kupiłam.. Straciłam dziewictwo
Iza, sama ostatnio stwierdziłaś, że przez głowę przewija Ci sie głównie przewijanie To tak jak u mnie.. Nawet moje pierwsze pampersy dziś kupiłam.. Straciłam dziewictwo
hahaha, stracisz dziewictwo jak po raz pierwszy wdasz się z głęboką, poważną dyskusję na temat zapachu i koloru kupki
trzeba chyba odłożyć zakładanie uczelni na jakiś czas
malina1979
;)
sadystka!hahaha, stracisz dziewictwo jak po raz pierwszy wdasz się z głęboką, poważną dyskusję na temat zapachu i koloru kupki :-d:-d
reklama
Zapraszamy wszystkie przyszłe mamy do naszego KLUBU MAM.
bezpłatne spotkania, porady specjalistów, mile spędzony czas.
Inauguracja na początku października. Zapraszamy www.edukado.pl
bezpłatne spotkania, porady specjalistów, mile spędzony czas.
Inauguracja na początku października. Zapraszamy www.edukado.pl