hachette
Fanka BB :)
Hej, u mnie nic się nie dzieje, siedzę i czekam na wizytę która będzie dopiero za półtora tygodnia nie wiem co mam do tej pory robić, trochę się czuje zagubiona w tym wszystkim..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, u mnie nic się nie dzieje, siedzę i czekam na wizytę która będzie dopiero za półtora tygodnia nie wiem co mam do tej pory robić, trochę się czuje zagubiona w tym wszystkim..
z chcecią bym dołączyła też ale nie mam pojęcia jak działa grupa zamknięta i jak to działa muszę wysłać zaproszenie tam czy jak ? Nie mam pojęcia o tymZałożyłam grupę, ale nie jestem adminem? Za to mogę awansować na admina np Olę, która już dołączyła
Kurczę, to skomplikowane
Musisz poprosić o dołączenie.z chcecią bym dołączyła też ale nie mam pojęcia jak działa grupa zamknięta i jak to działa muszę wysłać zaproszenie tam czy jak ? Nie mam pojęcia o tym
to czekam aż ogarniecie na spokojnie i później spróbuje ja ogarnąć jak się dołączaMusisz poprosić o dołączenie.
Póki co to słabo funkcjonuje.
Niektóre, a nawet większość nie widzi dyskusji.
@Poziomka6 , poddajemy się, czy jeszcze walczymy?
Sporo dziewczyn polubiło ten post, może jednak się uda w tamtym wątku?Dobra, pytanie teraz czy te dziewczyny co nie widziały tego wątku utworzonego przez @Lady With Cats już widzą? Bo może coś się odblokowało nagle i skoro mi zaczęło działać to innym też?
Plus pytanie drugie,czy idziemy w to i same próbujemy to jakoś ogarnąć, choć dla mnie to jest kosmos, czy piszemy do Ani żeby nam założyła dział zamknięty i mamy to gotowe tak jak powinno być bez wątpliwości?
Tam przy grupie listopadowe mamy 2023 klikacie dołącz. Tylko dołączcie do tej z tłem zielonym. Różowa powstała później, chciałam przetestować i nagle zaczęła mi działać ta pierwsza.Jak można dołączyć do grupy zamkniętej ?