Coffe18
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się, że strona może nie akceptować pliku z końcówką .webpDziewczynyod kilku minut próbuje dość nieudolnie zmienić zmienić avatar … i wyskakuje mi coś takiego
Probowałam już z różnymi obrazkami zapisanymi z neta i ni uja cały czas to samo wyskakuje
Ktoś pomoże ?
Chyba tak, bo ja szczerze teraz obiad gotuję, zaraz sernik będę piec, a siedzę tylko w tej grupie i usiłuję ją ogarnąć.Może lepiej napisać do Ani żeby nam to założyła?
Nie sądziłam, że to będzie tak skomplikowane
No ja też sporo czasu zmarnowałam na to i nic jestem niby moderatorem, przyjmować ludzi mogę, a nie widzę dyskusji, ani nie mogę dodać tematu, ani nic...Chyba tak, bo ja szczerze teraz obiad gotuję, zaraz sernik będę piec, a siedzę tylko w tej grupie i usiłuję ją ogarnąć.
A zobacz teraz.No ja też sporo czasu zmarnowałam na to i nic jestem niby moderatorem, przyjmować ludzi mogę, a nie widzę dyskusji, ani nie mogę dodać tematu, ani nic...
Miałam powiadomia, że pozmieniałaś na admina i moderatora, ale to nadal nic nie zmieniaA zobacz teraz.
Kombinuje już na różne sposoby i dalej to samoWydaje mi się, że strona może nie akceptować pliku z końcówką .webp
Edit: spróbuj może przekonwertować obrazek do jpg?