reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Jakby co, to zrobiłam print screen, jak spróbować wejść do dyskusji i wątku głównego.

Załączniki

• 2C3F61EB-4C98-4516-B3E8-103EDEBA6C16.jpeg
    2C3F61EB-4C98-4516-B3E8-103EDEBA6C16.jpeg
    83 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Tam przy grupie listopadowe mamy 2023 klikacie dołącz. Tylko dołączcie do tej z tłem zielonym. Różowa powstała później, chciałam przetestować i nagle zaczęła mi działać ta pierwsza.
@Domcia9971 spróbuj dołączyć.
@Aczkolwiek@to_na_pralkę dołącz też proszę do zielonej, bo poszłaś na różowa, a ją zaraz usunę skoro tamta być może działa.
dzięki już powinnam być ok ;)

Na obu grupach są te same posty? W sensie wydaje mi się ze wchodzę w tą nowo założona grupę, i widzę to samo co na tej starej grupie.

Dziewczyny, zrobimy tą grupę przez Anię. Pół dnia z @Lady With Cats próbujemy to ogarnąć, a nawet nie mamy opcji typowych dla administratorów. Nie chcę żeby okazało się to wtopą, a jednak jak Ania utworzy nam dział zamknięty to będziemy mieć do tego absolutną pewność. No i trochę też szkoda naszego czasu na błądzenie tam po omacku bez pewności, czy idziemy w ogóle w dobrą stronę 😬

Dziewczyny, zrobimy tą grupę przez Anię. Pół dnia z @Lady With Cats próbujemy to ogarnąć, a nawet nie mamy opcji typowych dla administratorów. Nie chcę żeby okazało się to wtopą, a jednak jak Ania utworzy nam dział zamknięty to będziemy mieć do tego absolutną pewność. No i trochę też szkoda naszego czasu na błądzenie tam po omacku bez pewności, czy idziemy w ogóle w dobrą stronę 😬
Nie wiem jak dużo dziewczyn z nas było już wcześniej na grupach zamkniętych ale tak jak pisałam jest to mega łatwa sprawa . My tylko oznaczyliśmy w poście Anie z prośbą o założenie wątku prywatnego (nie pisaliśmy wiadomości prywatnej ) podaliśmy jej listę wszystkich aktywnych dziewczyn . Za kilka dni wszystkie laski z listy otrzymały link z dostępem do grupy 😉

reklama
Tak zróbmy💪🏻.

Do góry