Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki już powinnam być okTam przy grupie listopadowe mamy 2023 klikacie dołącz. Tylko dołączcie do tej z tłem zielonym. Różowa powstała później, chciałam przetestować i nagle zaczęła mi działać ta pierwsza.
@Domcia9971 spróbuj dołączyć.
@Aczkolwiek@to_na_pralkę dołącz też proszę do zielonej, bo poszłaś na różowa, a ją zaraz usunę skoro tamta być może działa.
Ona będzie zamknięta dopiero jak wszystkie dołączą tzn ukryta, bo taka jest tam opcja.Wysłałam prośbę o przyjęcie mnie do grupy, ale dziwne, bo przed wysłaniem prośby widziałam post założony prze @Lady With Cats tak być powinno? Nawet jeżeli grupa zamknięta?
Nie wiem jak dużo dziewczyn z nas było już wcześniej na grupach zamkniętych ale tak jak pisałam jest to mega łatwa sprawa . My tylko oznaczyliśmy w poście Anie z prośbą o założenie wątku prywatnego (nie pisaliśmy wiadomości prywatnej ) podaliśmy jej listę wszystkich aktywnych dziewczyn . Za kilka dni wszystkie laski z listy otrzymały link z dostępem do grupyDziewczyny, zrobimy tą grupę przez Anię. Pół dnia z @Lady With Cats próbujemy to ogarnąć, a nawet nie mamy opcji typowych dla administratorów. Nie chcę żeby okazało się to wtopą, a jednak jak Ania utworzy nam dział zamknięty to będziemy mieć do tego absolutną pewność. No i trochę też szkoda naszego czasu na błądzenie tam po omacku bez pewności, czy idziemy w ogóle w dobrą stronę
Tak zróbmy.Dziewczyny, zrobimy tą grupę przez Anię. Pół dnia z @Lady With Cats próbujemy to ogarnąć, a nawet nie mamy opcji typowych dla administratorów. Nie chcę żeby okazało się to wtopą, a jednak jak Ania utworzy nam dział zamknięty to będziemy mieć do tego absolutną pewność. No i trochę też szkoda naszego czasu na błądzenie tam po omacku bez pewności, czy idziemy w ogóle w dobrą stronę