reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Może i nie mam żadnych „objawów” ale hormony definitywnie dają we znaki 🤣 to będzie ciężki rok co dla niektórych (mam na myśli partnera oczywiście) 😇
mojemu się już rzadziej obrywa. częściej mam głupawki niż nerwowość. ale na początku to prawie noże, talerze i patelnie latały. jedno spojrzenie, a ja już wkurzona.

mojemu się już rzadziej obrywa. częściej mam głupawki niż nerwowość. ale na początku to prawie noże, talerze i patelnie latały. jedno spojrzenie, a ja już wkurzona.
Ja znowu reaguje na wszystko płaczem 🤣 na szczęście mój facet na anielską cierpliwość, podziwiam go za to 😅

Wbiłyście mi klina z tymi wózkami terenowymi.

My też spacerujemy po terenach leśnych, na dodatek często jeździmy.
I nie zamierzamy z maluchem odpuszczać wypadów w góry, czy wyjazdów w inne miejsca.
Tylko ten X-Lander nie ma tak bajeranckich kolorów…

Dziewczyny, zobaczcie w sinsay jest taki fajny zestaw za grosze - może się przydać do torby do szpitala żeby nie brać całego majdanu :) żel pod prysznic, szampon i krem do twarzy na te 2-4 dni sie tu spokojnie zmieszczą :) a i później na jakieś wyjazdy tez się taki zestaw przyda.

Załączniki

• 85CE7DA7-285E-41B8-996B-2D8F75F0A67C.png
    85CE7DA7-285E-41B8-996B-2D8F75F0A67C.png
    204,6 KB · Wyświetleń: 106
A mnie chyba bierze zapalenie pęcherza 😞 ciagle coś..
Mam delikatne bole podbrzusza i ciśnie mnie na pęcherz i cewkę ( przed ciąża tez tak miałam ale jeszcze plus pieczenie, teraz bez) eh :( poszłam po sok z żurawiny i delikatnie ciepłe okłady, zobaczymy oby do poniedziałku przeszło :( Bolec nie boli w sumie, ale tylko ja mam takie głupie uczucie jakby mi ktoś „dzwonek” ściskał 🫣

reklama
A mnie chyba bierze zapalenie pęcherza 😞 ciagle coś..
Mam delikatne bole podbrzusza i ciśnie mnie na pęcherz i cewkę ( przed ciąża tez tak miałam ale jeszcze plus pieczenie, teraz bez) eh :( poszłam po sok z żurawiny i delikatnie ciepłe okłady, zobaczymy oby do poniedziałku przeszło :( Bolec nie boli w sumie, ale tylko ja mam takie głupie uczucie jakby mi ktoś „dzwonek” ściskał 🫣
Może macica uciska pęcherz.
W sumie to jeden z objawów pierwszego trymestru- częste sikanie. I dość powszechne.
Jak nie piecze, to ok.
Żurawinę prewencyjnie warto brać.

Do góry