reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Może i nie mam żadnych „objawów” ale hormony definitywnie dają we znaki 🤣 to będzie ciężki rok co dla niektórych (mam na myśli partnera oczywiście) 😇
mojemu się już rzadziej obrywa. częściej mam głupawki niż nerwowość. ale na początku to prawie noże, talerze i patelnie latały. jedno spojrzenie, a ja już wkurzona.

mojemu się już rzadziej obrywa. częściej mam głupawki niż nerwowość. ale na początku to prawie noże, talerze i patelnie latały. jedno spojrzenie, a ja już wkurzona.
Ja znowu reaguje na wszystko płaczem 🤣 na szczęście mój facet na anielską cierpliwość, podziwiam go za to 😅

Wbiłyście mi klina z tymi wózkami terenowymi.

My też spacerujemy po terenach leśnych, na dodatek często jeździmy.
I nie zamierzamy z maluchem odpuszczać wypadów w góry, czy wyjazdów w inne miejsca.
Tylko ten X-Lander nie ma tak bajeranckich kolorów…

Dziewczyny, zobaczcie w sinsay jest taki fajny zestaw za grosze - może się przydać do torby do szpitala żeby nie brać całego majdanu :) żel pod prysznic, szampon i krem do twarzy na te 2-4 dni sie tu spokojnie zmieszczą :) a i później na jakieś wyjazdy tez się taki zestaw przyda.

Załączniki

• 85CE7DA7-285E-41B8-996B-2D8F75F0A67C.png
    85CE7DA7-285E-41B8-996B-2D8F75F0A67C.png
    204,6 KB · Wyświetleń: 102
A mnie chyba bierze zapalenie pęcherza 😞 ciagle coś..
Mam delikatne bole podbrzusza i ciśnie mnie na pęcherz i cewkę ( przed ciąża tez tak miałam ale jeszcze plus pieczenie, teraz bez) eh :( poszłam po sok z żurawiny i delikatnie ciepłe okłady, zobaczymy oby do poniedziałku przeszło :( Bolec nie boli w sumie, ale tylko ja mam takie głupie uczucie jakby mi ktoś „dzwonek” ściskał 🫣

reklama
A mnie chyba bierze zapalenie pęcherza 😞 ciagle coś..
Mam delikatne bole podbrzusza i ciśnie mnie na pęcherz i cewkę ( przed ciąża tez tak miałam ale jeszcze plus pieczenie, teraz bez) eh :( poszłam po sok z żurawiny i delikatnie ciepłe okłady, zobaczymy oby do poniedziałku przeszło :( Bolec nie boli w sumie, ale tylko ja mam takie głupie uczucie jakby mi ktoś „dzwonek” ściskał 🫣
Może macica uciska pęcherz.
W sumie to jeden z objawów pierwszego trymestru- częste sikanie. I dość powszechne.
Jak nie piecze, to ok.
Żurawinę prewencyjnie warto brać.

Do góry