A nie miałaś zalecenia w czasie starań od endo, że w razie ciąży masz zwiększyć dawkę?Bo ja brałam 25 i nie zwiększyłam i cały czas biorę te 25
Ciąża predysponuje do większego wydzielania TSH.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie miałaś zalecenia w czasie starań od endo, że w razie ciąży masz zwiększyć dawkę?Bo ja brałam 25 i nie zwiększyłam i cały czas biorę te 25
Zrób badanie i jak będzie powyżej 2 to skonsultuj z endokrynologiem czy dostosować dawkę.Bo ja brałam 25 i nie zwiększyłam i cały czas biorę te 25
mojemu się już rzadziej obrywa. częściej mam głupawki niż nerwowość. ale na początku to prawie noże, talerze i patelnie latały. jedno spojrzenie, a ja już wkurzona.Może i nie mam żadnych „objawów” ale hormony definitywnie dają we znaki to będzie ciężki rok co dla niektórych (mam na myśli partnera oczywiście)
Ja znowu reaguje na wszystko płaczem na szczęście mój facet na anielską cierpliwość, podziwiam go za tomojemu się już rzadziej obrywa. częściej mam głupawki niż nerwowość. ale na początku to prawie noże, talerze i patelnie latały. jedno spojrzenie, a ja już wkurzona.
Może macica uciska pęcherz.A mnie chyba bierze zapalenie pęcherza ciagle coś..
Mam delikatne bole podbrzusza i ciśnie mnie na pęcherz i cewkę ( przed ciąża tez tak miałam ale jeszcze plus pieczenie, teraz bez) eh poszłam po sok z żurawiny i delikatnie ciepłe okłady, zobaczymy oby do poniedziałku przeszło Bolec nie boli w sumie, ale tylko ja mam takie głupie uczucie jakby mi ktoś „dzwonek” ściskał