reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Może macica uciska pęcherz.
W sumie to jeden z objawów pierwszego trymestru- częste sikanie. I dość powszechne.
Jak nie piecze, to ok.
Żurawinę prewencyjnie warto brać.
tzn wiem, ze ba początku się częściej siusi u odddaje, miałam to samo cały czas ;)
Tylko od wczoraj wieczora mam taki dziwny ucisk i muszę dosłownie co chwile do toalety ( a znam ten „ucisk” wlasnie z wcześniejszych zapaleń 2 razy miałam ) także myśle, ze to raczej niestety to :(
No nic w poniedziałek idę na badania i pewnie coś w tym moczu wyjdzie niestety :( jak mnie coś do poniedziałku będzie niepokoić to się zaraz pod drodze udam do mojej ginekolog

reklama
Dziewczyny, zobaczcie w sinsay jest taki fajny zestaw za grosze - może się przydać do torby do szpitala żeby nie brać całego majdanu :) żel pod prysznic, szampon i krem do twarzy na te 2-4 dni sie tu spokojnie zmieszczą :) a i później na jakieś wyjazdy tez się taki zestaw przyda.
Mam podobny z rossmana, ale ten jakiś kurde ładniejszy 😃

@Kylyyy1408 też tak mam i też wczoraj kupiłam ten sok z żurawiny bo przed ciążą dosyć często miałam zapalenia ... W poprzedniej ciąży też mi się kilka razy przypaletalo ....

@Kylyyy1408 też tak mam i też wczoraj kupiłam ten sok z żurawiny bo przed ciążą dosyć często miałam zapalenia ... W poprzedniej ciąży też mi się kilka razy przypaletalo ....
Oh porażka, uciążliwe to jest bo (przynajmniej mi) cały czas towarzyszy takie głupie uczucie, ciężko opisać tez tak masz ? Najgorzej jak usiądę taka oparta albo leżę w sensie wtedy najbardziej czuje, jak chodzę i coś robię to mniej

Ja wczoraj tez kupiłam sok z żurawiny, po naszych rozmowach 🙈 uznałam ze nie zaszkodzi, a jednego shota mogę się dziennie napić :) ale nic mi nie jest

A co myślicie o Cybex balios s lux 2 w 1 😛 czytam właśnie ze dobre są w każdy tereny i tez super sobie radzą na wakacjach,dużo ludzi ponoć kupuje same spacerówki bo są super 🧐

reklama
Do góry