reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Cześć! Ktoś dzisiaj ma wizyty? Jeśli tak to trzymam kciuki ❤️
Ja wczoraj wieczorem znowu miałam różowo-czerwone plamienie, nawet chwilowo dość intensywne chociaż trwało to może 20 minut. 👀 Rano to samo, plamienie -> wypadł mini skrzep krwi -> plamienie ustało. Staram się nie panikować, ale mam nadzieje, że jutro ta Pani mi coś doradzi, bo jak powiedziałam o tym wczoraj temu gościowi na wizycie to zbył mnie „nie wiem czemu, nie widzę tu nic dziwnego” 😣
Jeśli chodzi o senność, hmm… nawet nie tyle, że czuje się senna jak czuje się jakbym miała wiecznie wyładowaną baterie 🤷🏼‍♀️ Na nic nie mam ochoty, nic mi się nie chce, najchętniej leżałabym w łóżku i tyle… natomiast jak przychodzi moment spania to kompletnie nie mogę zasnąć i wiercę się po łóżku jeszcze z godzinę 😔

reklama
Cześć! Ktoś dzisiaj ma wizyty? Jeśli tak to trzymam kciuki ❤️
Ja wczoraj wieczorem znowu miałam różowo-czerwone plamienie, nawet chwilowo dość intensywne chociaż trwało to może 20 minut. 👀 Rano to samo, plamienie -> wypadł mini skrzep krwi -> plamienie ustało. Staram się nie panikować, ale mam nadzieje, że jutro ta Pani mi coś doradzi, bo jak powiedziałam o tym wczoraj temu gościowi na wizycie to zbył mnie „nie wiem czemu, nie widzę tu nic dziwnego” 😣
Jeśli chodzi o senność, hmm… nawet nie tyle, że czuje się senna jak czuje się jakbym miała wiecznie wyładowaną baterie 🤷🏼‍♀️ Na nic nie mam ochoty, nic mi się nie chce, najchętniej leżałabym w łóżku i tyle… natomiast jak przychodzi moment spania to kompletnie nie mogę zasnąć i wiercę się po łóżku jeszcze z godzinę 😔

Trzymam kciuki za jutro🫶
Ja tez mam taki stan,ciągle musislsbym być podłączona do ładowarki🤣🫣 Chciałabym tryskać energia ,ale się nie da...

Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć do waszego grona 🙂 według OM dziś 6+0tc z terminem na 21 listopada. To moja pierwsza ciąża w życiu, po 2,5 latach starań, 3 procedurach InVitro, 1 transferze z przebadanym zarodkiem. W piątek mam wizytę u lekarza prowadzącego a w następny wtorek u lekarki w klinice. Jestem cała w strachu ale zostaje tu do listopada z wami ❤️✊🏻
Hej ja tez po ivf ✊🏻 - bedzie dobrze ! 💪♥️
Mam pytanie czy wy też tyle śpicie ? Z dnia to może funkcjonuje z 5-6h reszta przesypiam. Dzisiaj wyjątkowo jestem do 23 bo moje dziecko też się wyspalo w dzień. Ale już komara na 15 minut przycielam dwa razy😴😴😴😅

Mam ten sam problem 🫣
co jakiś czas odcina mi prąd - wtedy drzemka obowiązkowa 😁
Oby nam szybciutko zleciało do drugiego trymestru …✊🏻💪♥️

Jeśli chodzi o samopoczucie to powiem wam mam syna i córkę i w obu się czułam różnie z córką mdłości z synem brak a teraz to jakiś kosmos mam chyba wszystkie możliwe objawy... Ciąża ciąży nie równa 😀 mdłości jak jasna cholera uczucie kaca ból głowy wyładowana bateria senność

reklama
Do góry