reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Mamy ładnego kropka. Dziś zrobiona cytologia - jeśli będę lekko plamić to mam się nie przestraszyć.
Kolejna wizyta 18 kwietnia i wtedy też panel badań i założona karta ciąży.
Od dziś też L4 ze względu macicę - jakieś nieładne naczynko mam bardzo blisko blizny i trzeba to kontrolować.
Super. To pewnie i w moim brzuchu taka kropka 😍 wzruszyłam się.

reklama
Dziewczyny, czy Was tez tak męczą zwykle czynności? Ja wychodzę spod prysznica tak zmęczona myciem włosów, ze muszę 15min odpocząć 🙈 moje mieszkanie jest na piętrze, jak wejdę po schodach to musze oddech łapać. Meczy mnie gotowanie obiadu a raczej stanie przy kuchni. nie wiem czy zrzucac to na obecny stan czy coś jest ze mną nie tak i przesadzam..

Dziewczyny, czy Was tez tak męczą zwykle czynności? Ja wychodzę spod prysznica tak zmęczona myciem włosów, ze muszę 15min odpocząć 🙈 moje mieszkanie jest na piętrze, jak wejdę po schodach to musze oddech łapać. Meczy mnie gotowanie obiadu a raczej stanie przy kuchni. nie wiem czy zrzucac to na obecny stan czy coś jest ze mną nie tak i przesadzam..
nic się nie martw to normalne 😜
Ja dziś smażyłam naleśniki na siedząco 😂😂😂

Tak, mnie też męczą różne czynności bardziej niż zawsze do tego czasem mam zawroty głowy.

Ja się dzisiaj zapowietrzyłam opowiadając historie narzeczonemu 🙃😂

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ze @Zazuu kiedyś pisała, ze nie zgodzi się na wykonanie u siebie krzywej trzypunktowej🤔 czy coś pomieszałam?

reklama
Do góry