reklama
Ja mam pytanie- jak mam glukozę na czczo dobrą, to odpuści mi robienie krzywej cukrowej?
W środę mam dostać skierowania na wszystkie badania i zastanawiam się, jak to jest.
W środę mam dostać skierowania na wszystkie badania i zastanawiam się, jak to jest.
KEJTI1990
Fanka BB :)
Mnie nie pytał czy szczepiona, czy coś przechodziłam. Kazał robić wszystko jak leciRóżyczka, jeżeli jesteś po szczepionce, to powinna być odpuszczona. Ja też mam przebyte CMV więc to mi też odpuści
KEJTI1990
Ja słyszałam, że nie ma znaczenia. Podobno zawsze trzeba robić ale to dopoero między 21 a 26 tygodniem. Czy to prawda?Ja mam pytanie- jak mam glukozę na czczo dobrą, to odpuści mi robienie krzywej cukrowej?
Owulacja
Krzywa jest obowiązkowa do zrobienia ale jakoś w połowie ciążyJa mam pytanie- jak mam glukozę na czczo dobrą, to odpuści mi robienie krzywej cukrowej?
Tak czy inaczej bedziesz musiała zrobić ale to jakoś po 20 tyg ciazyJa mam pytanie- jak mam glukozę na czczo dobrą, to odpuści mi robienie krzywej cukrowej?
Biankus
Ja pytałam podczas rejestracji czy mam się jakoś przygotować, czy coś ze sobą zabrać, a Pani mi powiedziała, że wszystko na miejscu dostanę i nic nie potrzeba, więc przychodzę z pustyni rękoma Oh najgorzej, że część badań do odbioru w placówce, bo normalnie chodzę do innej niż ta gdzie zapisałam się na badania, bo w mojej nie robią badań do karty ciąży. No nic będę miała dodatkową wycieczkę przed kolejną wizyta.Wyniki będą w aplikacji dzisiaj lub jutro a badania "tajne" jak HIV i coś tam jeszcze dopiero za 7 dni i odbiór tylko osobisty...
Dostałaś też "probówkę " na siku ? Bo ja się bałam ze do niej nie trafię i wczoraj kupiłam kubeczek w aptece ... a dzisiaj dostałam zjebke że tylko do tych probówek
Ja mam śluz biały ale to przez luteinę dopochwową wiecznie coś z niej postanowi se wyjść na zewnątrz
KEJTI1990
Ja dostalam ostatnio żebym przyjechała na krew z pełną proboweczką siku bo niby poranne najlepszeJa pytałam podczas rejestracji czy mam się jakoś przygotować, czy coś ze sobą zabrać, a Pani mi powiedziała, że wszystko na miejscu dostanę i nic nie potrzeba, więc przychodzę z pustyni rękoma Oh najgorzej, że część badań do odbioru w placówce, bo normalnie chodzę do innej niż ta gdzie zapisałam się na badania, bo w mojej nie robią badań do karty ciąży. No nic będę miała dodatkową wycieczkę przed kolejną wizyta.
Daj znać jak Ci się do tego robiło bo luxy na bank mają wszędzie takie same
Załączniki
reklama
Alexz89
Na sto procent będziesz musiała w ciąży zrobić jeszcze raz.Ja mam pytanie- jak mam glukozę na czczo dobrą, to odpuści mi robienie krzywej cukrowej?
Ja kupiłam jałowy pojemniczek i przelewałam. Zresztą u mnie w laboratorium już od dawna takie probówki są.Ja dostalam ostatnio żebym przyjechała na krew z pełną proboweczką siku bo niby poranne najlepsze
Daj znać jak Ci się do tego robiło bo luxy na bank mają wszędzie takie same
Podziel się: